Ramazanda Nevşehirli Yetimler Unutulmadı

YETİMLERE NEVŞEHİR BELEDİYESİ VE İHH VAKFI VEFASI

Ramazan ayının 15. Günü gerçekleştirilmesi kararlaştırılan Dünya Yetimler Günü’nde, Nevşehir Belediyesi,  İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH)Nevşehir temsilciliği işbirliği içerisinde iftar proğramı gerçekleştirdi. Dünya Yetimler günü kapsamında gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğinde ,  AK Parti MKYK üyesi  ve AK Parti  Ankara Milletvekili  Bülent Gedikli, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve  Murat Göktürk ile çok sayıda davetli topluluğu yetimleri yalnız bırakmadı.

Nevşehir Belediyesi  ile  İHH işbirliği halinde Nevşehir Konağı’ndaki yetimlerle buluşma ve iftar yemeğinde,6-12 yaş grubundaki çocuklar ile aileleri de hazır bulundu. Çocuklara iftar öncesinde Nevşehir Konağı bahçesinde bir de eğlence proğramı düzenlendi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in yurt dışında olması nedeniyle katılamadığı iftar yemeğinde konuşan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi olarak her zaman yetimlerin yanında ve onlarla gönül birliği içerisinde olduklarını belirterek, iftara katılımlarından dolayı yetim çocuklar başta olmak üzere aileleri ile davetli topluluğuna teşekkür etti.

İHH Nevşehir Temsilcisi Baki Öncel, yetim bir peygamberin yetim ümmetleri olarak, toplum hayatında yetimin hak ve hukukunun gözetilmesi için çaba harcadıklarını belirterek, Nevşehir Belediyesi ile yetimlere yönelik yapılacak çalışmalarda işbirliğini daha da artırma çabası içerisinde olacaklarını ifade etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yetimlerin mutlu olduğunda tüm dünyanın mutlu olabileceği düşüncesi içerisinde olduklarını dile getirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ de yetimlerin her zaman gözetilmesi ve korunması gerekliliğine inanan bir anlayış içerisinde olduklarını dile getirerek, aynı duyarlılığı bundan sonraki süreçte de gösterme kararlılığı içerisinde hareket edeceklerini vurguladı.

 AK Parti  Ankara Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Bülent Gedikli’ de, yetimler ve aileleri ile böyle mübarek bir günde bir arada bulunmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

İftar yemeğinin sonunda yetim çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.