Dün akşam saatlerinde Adana’dan sebze yüklü kamyonu ile Nevşehir’e geldiği sırada meydana gelen kazada yaşamını yitiren 27 yaşındaki Murat Çolak, yola çıkmadan önce öyle bir şey yaptı ki:  "Sanki başına geleceği hissetmiş" dedirtti.
Dün Adana'dan kasasına yüklediği sebze yüklü kamyonun tıra çarpması sonucu meydana gelen korkunç Kazada feci şekilde can veren Murat Çolak, meslektaşlarının hızlı gidişlerinin zevkten değil, ekmek davasından kaynaklandığını belirten bir paylaşımda bulundu.

Çolak paylaşımını sabah saat  02:40 sularında, kazayı ise saat 05:30 sularında yaptı.  Kaza haberini duyan Murat Çolak’ın ailesi, yakınları ve pazarcı esnafı büyük üzüntü yaşadı.

"Bizimkisi EKMEK Davası"

Murat Çolak Adana’dan yola çıkacağı sırada Sosyal paylaşım sitesinde ki profilinde paylaştığı bir yazı ve resim dikkatleri çekti. Murat Çolak sanki bir kaza geçireceğini anlamıştı sanki. Paylaşımında Kaza yapmış bir pazarcı, etrafa savrulmuş sebze ve meyveler yer alıyor. Bu korkunç kaza resminin alt kısmında ise  “Zevk meselesi değildi bizim jete gidişimiz ekmek davasıydı ölüme bile bile gaz kitlediğimiz” sözleri yazıyordu. İşte bu sözler Nevşehir’e damgasını vurdu.

SANKİ BAŞINA GELECEĞİ HİSSETMİŞ

Nevşehirli Genç Murat Çolak'ın dün gece Facebook hesabından paylaştığı şu ileti ise "Sanki başına gelecekleri hissetmiş" dedirtti: 

Paylaşımının devamında pazarcı olmanın ne kadar zor olduğunu belirten Murat Çolak mesajında vatandaşlara şöyle seslendi;

“Taze meyve sebze isteyen insanlarımız
 750 kmlik yola 8 saat veren patronlarimiz
 Trafik canavari diyen milletimiz
 Bu domates bozuk diyen halkımız
 Oldukça bu görüntü değişmeyecektir
 Bizim insanlarımız yediklerinin onlara
 Ne zorluklar ile geldiğini görmediği gibi Yediginin de kıymetini bilmemektedirler.

Abilerimizinde Dediği Gibi;

Zevk meselesi değildi bizim jete gidişimiz ekmek davasıydı ölüme bile bile gaz kitlediğimiz ne demişti kardeşimiz sevdamızın adı berrak sonu toprak giden kral jetci dönen alçağın önde gideni.”

Nevşehirli genç sebzeci Murat Çolak, dün bu resmi paylaştı sayfasında bu gun cenazesi geldi




Çolak'ın cesedi yapılan inceleme ardından Ulukışla Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.