15 Temmuz 2016 Cuma akşamı hain terör örgütü tarafından girişimde bulunulan darbe kalkışmasından bugüne 4 ayı geçti. Ama o günden bu güne hala unutulmayan o kadar çok şey yaşandı ki...

İşte Sedat PEKER'in Tarihi Çağrısı : "Bu isyana kalkışanların hepsini vurun!" açıklaması.

15 Temmuz Darbe Girişimi Gecesi meydana inerek halka hitap eden Sedat PEKER: "Bu isyana kalkışan rütbeli askerlerin hepsini vurun!" dedi.

Sedat Peker “Eğer sizlerden biri rütbeli vurursa 'Kim bunu yapmanızı söyledi?' derlerse Sedat Peker deyin”...

Gece yarısı anıt önüne gelen Sedat Peker, vatandaşların alkışları arasında alana giriş yaptı. Peker, "Sabah 07.00'de sıkıyönetim olacak diye açıklama yapıyorlar. Bir çılgınlık yapıp insanlara şiddet uygulayabilirler. Size şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum, ben ve arkadaşlarım ölmeden burada hiç kimseye hiç bir kişi dokunamayacak. Kardeşlerim eğer ki millete silah doğrultuyorlarsa vatandaşa meşru müdafaa hakkı doğmuştur. Askerler bizim kardeşlerimizdir. Ancak bunların başında bu isyana kalkışanların hepsini vurun. Meşru müdafaa hakkı doğduğu zaman hepsini vurun. Size soran olursa da, neden yaptınız derlerse de Sedat Peker söyledi onun için yaptık deyin. Bu namus meselesidir. Vatan namustur. Namusumuza sahip çıkmazsak evdeki nikahlı eşlerimiz boştur. O zaman biz namussuz insanlar oluruz. Yılanın başını artık koparma zamanı. Türk İslam davasını özgürleştirme zamanı. Bu darbecilerin kanları ile duş yapacağım, bunu da öyle bilsinler" dedi.

Haberimiz altında yer alan videoda Sedat Peker'in Darbe gecesi Direniş Çağrısının yayınlamayan konuşması yer alıyor.