Sezon başında büyük ümitlerle Trabzonspor'un Elazığspor dan renklerine kattığı Serdar Gürler, hafta sonunu Kapadokya'da geçirdi.

Kayseri Erciyes Futbolcusu Serdar Gürler Yasarbaba Restaurant ta...


SAİ Kayseri Erciyesspor'un başarılı futbolcusu Serdar Gürler stres atmak için geldiği Kapadokya ya aşık oldu. FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında ilk kez Kapadokya ya geldim. Havası Doğası peribacalarıyla masalımsı muhteşem...

Türk Gecelerinin önemli mekanlarından Uçhisar Yaşar Baba Restaurantta ki programıda izleyen başarılı golcü Gürler, burası Gerçekten tek kelimeyle harika bir yer. Tüm yorgunluğumu ve stresimi Kapadokya da attım.
Sezon sonuna kadar Kayseri Erciyesspor formasi altinda ter dökücem. Insallah hayirli ugurlu olur. Ben bu enerjiyle önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Akhisar Bld.Spor maçında hem gol atmak hemde üzerimizdeki şansızlığı kırarak alacağımız galibiyetle biraz olsun rahatlamak istiyoruz dedi.  

Hatırlanacağı üzere Sezon başında büyük ümitlerle Trabzonspor'un Elazığspor dan renklerine kattığı Serdar Gürler, burada yeterli şans bulamayınca Kayseri Erciyesspor a kiralık olarak verilmişti.


Süper ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte SAİ Kayseri Erciyesspor Forması giyen Serdar Gürler,bu hafta sonu kendi sahasında Gaziantepspor ile oynanan maçta Necati Ateş'in yerine ikinci yarıda oyuna giren başarılı futbolcu Serdar Gürler çok iyi bir performans göstermesine karşın gol atmayı başaramamıştı. 

Geçtiğimiz sezon Elazığspor'da iyi bir sezon geçiren Fransa doğumlu oyuncu, sezon başı Vahid Halilodzic daha sonra da Ersun Yanal'ın gözüne bir türlü giremedi. Bu sezon toplamda 7 lig, 4 de kupa maçına çıkan 23 yaşındaki futbolcu lig maçlarında son haftalarda 18 kişilik kadroda bile kendisine yer bulamadı. Bunun üzerine sezon sonuna kadar komşu Kayseri Erciyessspor a kiralık olarak verildi.

www.fibhaber.com olarak Serdar Gürler'e başarılar diliyoruz.