NEVŞEHİR(MHA) İftara yoğun bir katılımın yanı sıra komşu il başkanlarından Niğde il başkanı Ahmet Binici, Niğde il müfettişi Nihat Altıparmak, Aksaray il başkanı Levent Serdar Şahin, Aksaray il müfettişi Erdem Baysal ve Nevşehir il sorumlusu G.İ.K. üyesi Duran Soyuğur katıldı.

Ayrıca Nevşehir il teşkilatı ilçe belde ve mahalle temsilcilerinin de katıldığı iftarda iş adamları da programa katıldılar.

İftardan sonra yapılan toplantıda İl Başkanı Ali Doğan Simit’in yapmış olduğu güncel konular ve teşkilat çalışmaları konuşuldu. İl başkanı Ali Doğan Simit,”Bütün teşkilat mensuplarına ve misafirlere bu davete icabetten dolayı teşekkür ettikten sonra dünyada yangın var. Tüm İslam aleminde Zulüm var,göz yaşı var,işkence var. Gün geçmiyor Müslümanın ölmediği, aç bırakılarak insanlık dışı baskı görmesin. En son mısırda demokrasi ile seçimle kazanılan bir iktidarı darbeyle görevden uzaklaştırdılar. Ama tabi bu bir hak batıl meselesi herkes görevini yapacak. Kıyamet sabahına kadarda devam edecek önemli olan bir karınca misali bizim safımız nerede onu çok iyi düşünmemiz lazım” dedi

Daha sonra misafirlerde açıklamalarda bulundu. Güncel konular hakkında bilgi verdiler. Tam bir konferans havası içinde gece geç saatleri buldu. Aynı yerde namazlar kılındıktan sonra bütün teşkilat bir olarak kucaklaştı, daha sonra misafirler uğurlandı. İl başkanı kapanış konuşmasının ardından bütün teşkilatın ve hemşerilerimizin kadir gecesini ve gelecek bayramlarını kutladı. Saadet partisinin bayramlaşması bayramın birinci günü saat 14:00 ile 15:30 olacak.