Nevşehir Ticaret Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu olarak Nevşehir TKDK İl Koordinatörü Murat ASİLTÜRK, Nevşehir İşkur İl Müdürü İlhan TEMEL , Nevşehir Kosgeb Müdürü Necati GÜNAYDIN, ve Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesi Rektörümüz Dr. Filiz KILIÇ hanımefendiyi  makamlarında ziyaret ederek, Nevşehir'li kadın ve genç girişimcilerin kuvvetlendirilmesi ve destek olunması konularında bilgi alışverişlerinde bulunarak, 2016 yılına yönelik çalışmaları değerlendirdi.

Ziyaretlerde Nevşehir’de kadın ve genç girişimcilerin desteklenmesi konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Bölgemizde yapılabilecek olan yatırımlar konusunda bilgilendirme ve eğitim amaçlı düzenlenecek organizasyonlarda gerekli bilgi ve desteği sağlayacakları konusunda tüm üst düzey yöneticilerden söz alındı.

Yapılan bu ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan 
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Gülper Gündüz Yassı ; Nevşehir Ticaret Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu “Tüm üst düzey yöneticilerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü çok teşekkür ederiz bu görüşmeler doğrultusunda planlanan organizasyonları bir an evvel hayata geçirmek istiyoruz” diye belirtti.