Bugün ilgili sendikadan yapılan açıklamada yeni sebze halinin görüntüleri ile ilgili eleştiri gelirken , açıklamada çarpıcı tespitler vardı.

 

İşte sendikanın açıklaması ;

 

Büyük  bir sabırla beklenen, açılması sürekli ertelen ve geride bıraktığımız günlerde törenle açılan yeni Nevşehir Sebze Halinin durumu  eğitim sendikası olarak bizleri şok etti.

 

Büyük bir heyecanla görmek için gittiğimiz Nevşehir Sebze halinin başta düzensizliği , hangi devirde yaşıyoruz dedirten  araçların girişlerinin ve çıkışlarının daracık ölçülerde tek bir yönden verilmesi, Ota Park tavanlarının her taraftan su aldığı , zemin duvarlarının rutubet ve nem hali , bulmaca gibi oto park yönlendirmesi, başta özürlülere yönelik park çıkışı olamayışı, yürüyen merdivenlerinin çalışmaması çağdaş bir kapalı Pazar yeri ile hiç bağdaşmamaktadır.

Milyonlarca para ile yapılan , böylesi kapalı bir alanın daha hizmet vermeden haberimizdeki görüntüler ile  çökmeye başlaması tek kelime ile el insaf şeklinde.

 

Binanın yüklenicisi, binanın denetleyicileri, teknolojinin en üst nokta da olduğu günümüzde böyle bir binaya imza atması , bitti diye vatandaşın hizmetine açması kabul edilir bir şey değildir.

Onlarca gez gördüğümüz görüntüler ile olamaz dediğimiz , sembolik sayıda araç parkı ile , binanın dış çevresindeki araç park rezaleti ile Nevşehir Kapalı Sebze Hali ne kadar profesyonel bakış gerçekleştirdiğimizin bir göstergesi olsa gerek.

 

Olmamış Başkan, Olamaz BAŞKAN diyor  şaşkınlığımızı belirtiyoruz.