Nevşehir Belediyesi Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı 29 Ekim'e Yetişecek mi? sorusunun merakla beklendiği şu günlerde halkımızın takdirini toplayan büyük bir gelişme yaşanıyor.

29 Ekim'e ya yetişecek ya yetişecek diyerek Hastane Kavşağı çalışmalalarını büyük bir titizlikle yürüten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, şu günlerde hem Nevşehir halkına önemli bir hizmeti kazandırıyor olmanın hemde verdiği sözü gerçekleştiriyor olmanın heyecan ve mutluluğunu birlikte yaşıyor.

Levhalarıda Takıldı...

İnanılmaz ama gerçek dedirten büyük bir hızla tamamlanma aşamasına gelen ve son rütüjların yapıladığı köprülü kavşak üzerine levhaları bugün  takıldı.Kavşakta peyzaj çalışmalarına başlanılan çalışmaların 29 Ekim tarihinden de önce bitirileceği belirtiliyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in her aşamasını büyük bir dikkatle takip ettiği köprülü kavşak,son eksikliklerininde giderilmesiyle 40 günde tamamlanan, Türkiye’nin en kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan köprülü kavşağı olacak.

Helal Olsun Başkan

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında hizmete açılması planlanan köprülü kavşağın Türkiye’nin en güzel ve en kısa sürede tamamlanan köprülü kavşağı olacağının altını çizen Başkan Ünver, “Ülkemizin en kısa sürede tamamlanan ve en güzel köprülü kavşaklarından birini ilimize kazandırıyoruz. Çok şükür Çalışmalarda artık sona geldik.. Cumhuriyet Bayramımızla birlikte halkımızın kullanımına sunacağız. Çalışmaları gece gündüz ekibimizle birlikte sürdürüyoruz. Artık son aşamaya geldik. 29 Ekim Bayramı öncesine kadar Allah’ın da izniyle bu çalışmamızı da tamamlayıp Nevşehirimize kazandıracağız” dedi.Nevşehirli vatandaşların meraklı bakışları altında devam eden hummalı çalışma için Belediye Başkanı Hasan Ünver 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yetiştirileceğini müjdelemişti.


Ünver Ne Diyorsa O...

Çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar Başkan Ünver için :
 "- Helal olsun vallahi.Başkan Ünver Bitecek diyorsa bitecektir. Böylesine önemli bir çalışmaya imza atan Belediye Başkanımıza ve ekibine şimdiden teşekkür ediyoruz dediler..."


29 Ekim 2015'te açılabilmesi için çalışmaların son hızla devam ettiği Devlet Hastanesi kavşağındaki köprülü kavşak tamamlandığında Türkiye’nin en kısa sürede yapılan ilk köprülü kavşağı olacak.

İşte köprülü kavşaktan son görüntüler...