Uçhisar’a en iyi hizmet anlayışıyla belediyeciliğe devam eden Uçhisar Belediyesi, 2 adet traktör, 1 adet zabıta aracı, 1 adet hizmet aracı ve sinekle mücadelede kullanılmak üzere ilaçlama makinesini araç filosuna ekledi.

Belediye Meclis Üyeleri, cami imamları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kurban kesim töreni düzenlendi.

Her şeyi Uçhisar ve Uçhisar halkı için yaptıklarını belirten Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, araç filosunu daha da güçlendireceklerini söyledi. Karaaslan, "Hizmet çalışmalarında acil ihtiyaç duyulan 2 adet traktörü ve 2 adet hizmet aracımızı  hizmete sokmaktan mutluluk duyuyoruz. Kasabamızda yatırımcı olarak faaliyet sürdüren iki firmamız birer hizmet aracını belediyemize hibe ettiler. Onlara da buradan teşekkürlerimi sunuyorum. İki adet traktörü ve ilaçlama cihazını belediye bütçemizden temin ettik. Kasabamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kasabamıza uzun yıllar hizmet verecek olan araçlar, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 4 araç daha belediyemize kazandırıldı. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Uçhisar gibi günden güne gelişen ve büyüyen bir kasabada, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.