Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Gökhan'ın veda yemeğine katılım sağladı.
 
Uzun yıllar Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanlığı görevini başarılıya yürüten ve geçtiğimiz günlerde emekli olan Mustafa Gökhan onuruna Kahramanmaraş ilinde düzenlenen veda yemeğine katılan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri adına günün anısına Mustafa Gökhan'a 'Cevşen-i Kebir Ayetli Zırhlı Türk Askeri' biblosu hediye eden Mustafa Uğur, "Bir Japon atasözü 'Binlerce asker toplayabilirsiniz ancak onlara bir komutan bulmakta zorlanabilirsiniz' diyor evet bugün hem Kahramanmaraş hem de bizler eğitim camiasının kıymetli bir komutanına veda ediyoruz. Türk Eğitim-Sen camiasına bugüne dek yılmadan ve yıkılmadan bizler gibi durmaksızın hizmet eden Mustafa başkanımıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar ve mutluluklar temenni ediyorum" dedi.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne nazik hediyesinden ve katılımlarından ötürü teşekkür eden Mustafa Gökhan, veda yemeğine katılım sağlayan çevre illerin şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ederek, kendisinin emekliliği sonrası Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanlığı görevine getirilen Ziya Yenipınar'a da sendikal hayatında başarılar diledi.
 
Hediye takdimi sonrası Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Şube Başkan Yardımcıları Nail Demirtaş ve İlhami Genç Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanlığı görevine getirilen Ziya Yenipınar'ı ve yönetim kurulu üyelerini de tebrik ederek bundan sonraki sendikal çalışmalarında başarılar diledi.
 
Hediye takdimleri sonrası Türk Eğitim-Sen'in Nevşehir, Kayseri, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş ve Niğde Şube Başkanları günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.