UĞUR IŞILAK , GÖNÜLLERİ FETH ETTİ

AK Parti’nin seçim müziklerini hazırlayan ünlü sanatçı Uğur Işılak, söylediği şarkı ve şiirlerle Nevşehir’de hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

Damat İbrahim Paşa Spor salonunda düzenlenen Uğur Işılak konseri öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, konseri izlemek için gelen binlerce kişinin yoğun tezahüratı altında salona girdi.

Uğur Işılak Nevşehir'de Konser Verdi

Damat İbrahim Paşa Spor  Salonunu tamamen dolduran vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile halkı selamlayan misafirleri selamlayan Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz vatandaşlara karanfil dağıttı.

Konser öncesinde vatandaşları selamlama konuşması yapan Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, Son günlerde ‘Yeter Artık’ şeklindeki  bir sloganın oldukça dikkat çekici olduğunu dile getirerek “Acaba hükümetimizin yakın ilgi ve desteği, milletvekillerimizin de gayretli çalışmaları ile şehrimize kazandırdığımız sayısız hizmetlerden dolayı mı ‘Yeter Artık’ demek istiyorlar.?  ‘Artık Yeter halkın gönlünde taht kurdunuz’  mu demek istiyorlar acaba.? Yoksa halen çalışmaları devam eden 5000 kişilik cami, Dini İlimler Eğitim Kampüs alanı,Nevşehir Belediyesi modern hizmet binası ve Ticaret Kompleksi ve şehir meydanı projemiz için  “Yapmayın ‘Artık Yeter’ mi diyorlar ? . Bu Artık Yeter diyenler,  acaba geçmiş dönemde  bir ananın çocuğuna süt alamadığı   için intihar ederken nerede idiler ? Biz bu milletin mukaddesatına, inancına yan bakmadık. Hiçbir zaman ‘ Sen bizdensin, ama onlar bizden değil’  diye hizmetlerimizde bir ayrımcılığa gitmedik. Bu milleti Ezan ile Kuran-ı Kerim ile bağrımıza bastık.” dedi.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Son günlerde Türkiye üzerine kurulan bir dizi oyunlar ile bu milletin oyları ile oynanmak istendiğini ifade eden Ünver “Bu milletin helal oylarını yanlış yollarda heba ettirmeyiz. Sandıklara mutlaka sahip çıkacağız. Siz varsanız, bizde varız. Bunun için oylar üzerinde oynamak isteyenlere asla fırsat vermeyelim. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşlarıyız. Allah’dan başka kimsenin önünde eğilmeyiz.” dedi.

 Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver ‘den sonra söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 30 Mart’ da seçime girecek her AK Partili adayın gerçekte bir Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu savundu. Gizligider “ Türkiye’de geçtiğimiz Mayıs ayında çok farklı şeyler oldu. Türk milleti, IMF’ye artık Yeter dur dedi. Savunma sistemlerini kendisinin kuracağını, milli tankını üreteceğini haykırdı tüm dünyaya. Sadece Mayıs ayı içerisinde toplam 46 Milyar Dolarlık Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Havalimanı ihale yaptı. Sonra 13 ağaç için Gezi olayları yaşandı. Bazı güçler 28 Şubat ’da rahmetli Erbakan’a yaptıklarını bu milletin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a da yapmak istedi.Ama bu kez bu millet şaha kalktı.Şu anda da bu mücadele sürüyor. 30 Mart’da yapılacak seçimlerde her belediye başkan adayımız artık bir Recep Tayyip Erdoğan’dır.”dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk’de, sandığa mutlak surette sahip çıkılmasının gerektiğini belirtti.

MİLLİ İRADE HIRSIZLIĞINA İZİN VERMEYECEĞİZ

“Hırsız var,yolsuzluk var” diyerek milli irade hırsızlığı yapmaya çalışıyorlar” diyen Göktürk “ Türkiye’ye karşı adeta bir güç odağı oluşturma gayretleri içerisinde bulunanların milli irade hırsızlığı yapmalarına asla izin vermeyeceğiz. Bunlara sandıkları patlatarak cevap vereceğiz.” dedi.

EMANETİNİZE HALEL GETİRMEDİK

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan’da 30 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimin ülke genelinde yaşanan bir dizi gelişmelerle yerel bir seçim olmaktan çıktığını ifade etti. Feralan “Bu milletin bağrından bir lideri çıkarttı. 30 Mart bu lidere sahip çıkma günüdür. Bir türlü alaşağı edemediler. Partisine kapatma davası açmayı denediler, şantajla, montajla ve kasetlerle tezgahlar yaptılar. Sonuçta 17 Aralık’ da bir darbe de tezgâhladılar. Biz 3 Milletvekili olarak sizlerin oyunuza halel getirmedik. Emanetinize halel getirmedik. ”dedi.

Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Uğur Işılak, seslendirdiği birbirinden özlü şarkı ve şiirlerle ,salonu dolduran binlerce hayranının gönlünü fethetti.

30 Mart’daki seçimlerin partiler arasında bir bayram havası içerisinde demokratik değerler ışığında bir yarış olarak  geçmesi temennisinde bulunan Işılak,”Umut ediyorum ki bu seçimleri yüce milletimiz kazanır.”dedi.

Kendisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı nedeniyle bazı çevrelerce eleştirildiğini kaydeden sanatçı Uğur Işılak “Bana diyorlar ki ‘Ozanlar hayatında   muhalif olur. Sen neden Recep Tayyip Erdoğan’a muhalif değilsin ?  diyorlar. Muhalif olmam istenen o yürekli insan,200 yıldan beri ülkemizdeki sömürü düzeni oluşturmak isteyenlere muhalif. Evet, bu iktidar yıllardan beri hele hele 200 yıldır Türkiye üzerinde oyun oynayan adamlara muhalif.  Sahip olduğumuz   değerleri çiğnemek isteyenlere karşı muhalif. Birilerinin bizi yönetmesi yerine "hayır biz kendi kendimizi yönetebiliriz" diyerek o birilerinin yönetimine muhalif .  Oyun yapanlara muhalif. İllegal  yollarla bu ülkede hükümet kurup hükümet deviren adamlara muhalif. Ve bende böyle bir muhalifin yanındayım. Ve dolayısıyla muhalif oluyorum. ”dedi.

ASRIN EN BÜYÜK DÖNEĞİYİM

Işılak, Erdoğan’ı  tüm yönleri ile bir dava adamı olarak gördüğünü de vurguladı. Işılak “ Kim ne derse desin, Sayın Recep Tayyip  Erdoğan bana göre ne politikacı ne siyasetçi, ne de başbakandır.  Benim için bir büyük dava insanıdır. Nedense hemen birilerine döneklik yaftası yapıştırılıyor. Genellikle hakka ve hakikate yönünü çevirenlere bu yafta yapıştırılması yapılıyor. Allah’ıma şükürler olsun ki ben bu vatanın, bu milletin ve devletime ihanet etmedik. Döneklik yönü hakka hakikate dönmek ise ben asrın en büyük döneği benim” dedi.

Konser’de Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Kadınlar Kolu Başkanı Ayşe Hamleci, sanatçı Işılak’a Türk Bayrağı ve Avanos toprağından yapılı çini bir tabak hediye etti.