Ürgüp Belediyesi tarafından Ürgüp Dinler Otelde düzenlenen iftara Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Nevşehir Milletvekilleri A .Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz,  Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi, Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak, Hakim Çelebi Yılmaz, İl Özel İdare genel sekreteri Abdulkadir Tatar, Akparti İl Başkanı Kâzım Sunar, Akparti İlçe Başkanı Ahmet Koçak ile ilçe yönetimi,  Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Ürgüp’ün tüm mahalle ve köylerinin muhtarları katıldı.

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, davete teşrifleri nedeniyle misafirlere, kapılarını açtığı için de Mustafa Dinler’e teşekkür etti.

İftarın ardından Vali, Milletvekilleri, Kaymakam, Belediye Başkanı ve İl Özel İdare genel sekreterinin katılımıyla Köy Muhtarları ile geleneksel hale gelen iftar sonrası toplantı yapıldı. Toplantıda, köylerin sorunları, yapılanlar ve yapılacaklar konuşuldu.

Her köyün muhtarı sırayla söz alarak, Köyüyle ilgili sıkıntıları dile getirdi. Protokol mensupları, muhtarların dile getirdiği sorunlarla yakından ilgilenerek gerekli notları aldırdı. Ürgüp Haber merkezimizin baştan sonuna kadar katıldığı toplantıda genel izlenim, Muhtarların çoğunluğunun konuşmasına Hükümete ve Devlete yaptıkları nedeniyle teşekkür etmesiyle başlaması, ulaştırılan hizmetlerden duyulan memnuniyet, ve küçük çapta talepler olduğu gözlendi.