Polis'ten Müşteri kılığında fuhuş baskını....Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir otelde fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan Polis, bir otele müşteri gibi gitti. Polisler kendileriyle pazarlığa girişen kadınlara ve şahsılara suçüstü yaptı. 5 kişi göz altına alındı.Haberin detayları birazdan www.fibhaber.com da...

ÜRGÜP TE FUHUŞA BİR DARBE DAHA…

                                                                           

 

Son yıllarda yaptığı operasyonlar ile fuhuş suçu  ile mücadelede ciddi mesafe kat eden Emniyet başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ürgüp te S.Y(21..) isimli şahsın hayat kadınları Z.Y(40..) ve Z.K(36..) yi para karşılığında erkeklere sattığını tespit eden Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, adı geçen erkek şahısla müşteri olarak temasa geçmiş, şahıs para karşılığında bir hayat kadınını, Ürgüp te faaliyet gösteren bir otelde oda kiralayıp kendisine bildirilmesi halinde, gönderebileceğini söylemiştir.

 

Bunun üzerine Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile irtibat kurularak kadınlarla pazarlık yapmak üzere görevli polis memurları İlçeye gelmiş, seri numaraları daha önceden alınmış paralarla hayat kadını ile pazarlık yapılmış ve gittikleri otelde aynı oda da iken İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince baskın yapılmıştır. Otelde gerekli aramalar yapıldıktan sonra gözaltına alınan biri kadın 5 şüpheli şahıs gerekli işlemlerin yapılabilmesi için Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilmişlerdir.

 

Emniyet teki ifade işlemleri tamamlanan A.S(40..), M.S(27..), Ç.A(.33.) M.G(.47.) ve T.D (26..) Ürgüp Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiş, Cumhuriyet Savcılığındaki sorguları müteakip 3 Şüpheli şahıs tutuklanmaları talebiyle Mahkemeye sevk edilmiş, Mahkemeye sevk edilen Şüphelilerden A.S ve M.S isimli şahıslar Fuhşa Yer Temin Etmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.