Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında Kıymetli Ürgüplü hemşerilerimiz için bu müjdeyi büyük bir memnuniyetle paylaşmak istiyorum.Çok şükür ki Gayretli çalışmalarımız sonuç vererek hemşerilerimizin merakla bekledikleri Ürgüp TOKİ için beklenen ihale tarihini almış bulunuyoruz.Azmin, Kararlılığın, Ekip çalışmasının ürünü olan ÜRGÜP TOKİ KONUTLARI ÜRGÜP’ÜMÜZE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN..." dedi...
Göktürk son olarak unutmadan buradan FİB Haber Merkezi vesilesi ile Ürgüp TOKİ konusunda emeği geçen ekip ve dava arkadaşlarım Diğer Vekillerimize de  teşekkür ediyoruz dedi.

                                                    ŞEN Olasın ÜRGÜP...!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da bu güzel haberi Ürgüplü hemşerilerimizle birlikte paylaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum diyerek, Artık güzel Ürgübümüz dahada güzelleşecek bugün TOKİ İhale tarihimiz belli olmuştur İlçemize ve bütün Ürgüplülere hayırlı olsun.Buradan  Tüm Vekillerimizle birlikte özellikle Ürgüplü hemşerimiz ve Değerli Milletvekilimiz Sayın Murat Göktürk e de gayretli çalışmları için  özel olarak teşekkürlerimi sunuyorum dedi.


Başkan Yıldız; Ürgüp ilçemiz herşeyin en güzeline layık ve bunu fazlasıyla hak ediyor biz de bu amaçla Ürgüp Belediyesi olarak ilçemizde başlattığımız dev ve köklü reform niteliğindeki hamlelerle İlçemize bir sene 5 sene 10 sene değil en az 100 -150 yıl hizmet edecek değişim ve gelişimini sağlamak için gayret gösteriyoruz.İşallah Ürgüp ilçemiz hazırladığımız projelerimizle çok kısa bir süre içerisinde çok daha güzel bölgenin ve ülkemizin gözde marka kenti olacaktır.Bu vesile ile Ürgüplü hemşerilerimizin Ramazan ayalarında kıldıkları namaz tuttukları oruç ve ettikleri duaların kabul olmasını Yüce Mevlamdan diliyor ve şimdiden Bütün Ürgüplü hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını kutluyorum...dedi.

Ürgüp Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut idaresi işbirliği ile Ürgüp’te yapılacak 923 adet konut ile 1 Cami, 1 ticaret merkezi, Altyapı ve çevre düzenlemesi işi 24/09/2013 tarihinde yapılmak üzere ihaleye çıkmıştır.

24.09..2013 Saat: 14:00 de 518 Konutluk 1.Etap ve 405 konutluk 2.Etap Saat:14:30 da yapılacak.
Konuya ilişkin Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada ;"2 etap halinde ihalesi yapılacak olan büyük TOKİ projemizde adlarını anmadan geçemeyeceğimiz başta, TC. Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, 3 Milletvekillerimize, özellikle Ürgüp’lü Vekilimiz Sayın Av. Murat Göktürk’e,Ürgüp Belediye Başkanımız Sayın Fahri Yıldız’a,Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ve yine özellikle Sabırla ve inanarak bizlere güvenen ve yıllardır bekleyen TOKİ’nin değerli HAK SAHİPLERİNE, Teşekkürlerimizi sunarız.

Azmin, Kararlılığın, Ekip çalışmasının ürünü olan ÜRGÜP TOKİ KONUTLARI ÜRGÜP’ÜMÜZE HAYIRLI OLSUN..." denildi.