Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan Özdemir Baykal Turizm Eğitim Merkezi tarafından 15 Mart tarihiden itibaren ücretsiz kurslar başlıyor.

Ürgüp Özdemir Baysal Turizm Eğitim Merkezi tarafından 15 Mart 2015 tarihinden itibaren, Aşçı hijyen eğitimi, Bar görevlisi(barmen) hijyen eğitimi, Otel/Motel yöneticiliği hijyen eğitimi, Pastacı hijyen eğitimi, Servis görevlisi(garson) hijyen eğitimi, Şef (yiyecek hazırlama ve sunum hizmetleri) hijyen eğitimi, 2. Seviye Aşçılık kursu, 3.Seviye Aşçılık kursu, 2. Seviye Servis kursu, 3.Seviye Servis kursu, Pastacılık, Gaziantep Mutfağı, Oda temizleyicisi(kat hizmetleri) kursları başlayacak.

Ürgüp Özdemir Baysal Turizm Eğitim Merkezi tarafında açılacak olan ücretsiz kurslara, Ev hanımları, hobi meraklıları, turizm çalışanları ve gıda sektöründe çalışanlara, çalışacaklara yönelik kurslar 15 Mart tarihinden itibaren başlayacak. Kurs bitiminde verilecek olan hijyen belgeleri ve kurs sertifikaları Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olup resmi geçerliliği bulunacağı açıklandı.

Ürgüp Özdemir Baysal Turizm Merkezi tarafından açılacak olan kurslara şahsen başvuru yapılabileceği gibi http://urgupturem.meb.k12.tr/  adresine yapılabilecek.
 
Ürgüp TÜREM Kurslarından Detaylı Bilgi Almak İçin: 0 384 341 4307