Ürgüp’te tarihinin en iyi bayramlarından birini geçiren esnaf, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret ederek, Yerel yönetimin tanıtıma yönelik çalışmalarının meyvesini verdiğini, durgun geçen ramazan ayının ardından bayram tatilinde işlerin açıldığını belirtti.

Ramazan bayramının özellikle 2. ve 3. günlerinde çok yoğun çalıştıklarını ifade eden çeşitli sektörlerden esnaflar, bu yoğunlukta Belediyenin payı nedeniyle Başkan Yıldız’ı ziyaret edip, emekleri nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Fahri Yıldız’da Ürgüp’ün isminin bu yoğunluğun ana sebebi olduğunu söyleyerek, Belediye olarak tanıtımın süreklilik istediği bilincinde çalışıyoruz, Ürgüp’ü ulusal ve Uluslararası fuarlarda en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Yıldız, Bayramda özellikle aşırı yoğunluğun etkenleri arasında Kayseri’de oynanan dev derbinin de etkili olduğunu, Karşılaşmayı günler öncesinden izlemeye gelen taraftarların konaklama için Ürgüp’ü tercih ettiğini de belirterek, "en sevindirici noktanın da taşıt ve nüfus kalabalığına rağmen bayram tatili süresince sadece bir kaç küçük çapta maddi hasarlı trafik kazası dışında hoş olmayan olay yaşanmamış olmasıdır." dedi.