Vatan haini Kemal Batmaz'ın 15 Temmuz Darbe girişiminin ikinci yöneticisi olduğu tespit edildi. Hala hazırda Sincan cezaevinde FETÖ tutuklusu olarak bulunan Kemal Batmaz'ın, Adil Öksüz ile darbe girişimini yöneten Kemal Batmaz'ın kim olduğu ortaya çıktı.

FETÖ soruşturmasında ortaya çıkan Akıncı Üssü'ndeki görüntülerde tespit edilen Kemal Batmaz'ın aslında darbenin çok kritik isimlerinden biri, Adil Öksüz kadar önemli olduğunu, belki de onun üstü olabileceğini gördük, değerlendirdik. Bu şekilde darbenin bir karanlık yüzünü daha ortaya çıkarmış olduk
Kemal Batmaz', FETÖ 15 Temmuz hain darbe girişiminde, Adil Öksüz'den sonra en tehlikeli sivil olarak açıklanmıştı.
FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbe girişimini yönettiği belirlendi. Öksüz ile Kemal Batmaz'ın Akıncı üssündeki ve İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı. Kemal Batmaz Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor. Batmaz'ın Adil Öksüz'le birlikte 4 kez ABD'ye gittiği belirlendi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş konuyla ilgili açıklamasında, 'Batmaz'ın gölge isim olup olmadığı soruşturma sonunda ortaya çıkacak' dedi.​

Adil Öksüz'le Darbeyi Yöneten İkinci İsim KEMAL BATMAZ !!!

Kayyum atanmadan önce Kaynak Kağıt'ın Genel Müdürlüğünü yapan Kemal Batmaz'ın 15 Temmuz darbe girişimini yöneten isimlerden biri olduğu belirlendi.
Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğü belirlendi. 

FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 1 Ağustos 1992'de FETÖ'ye ait bir kurumda çalışmaya başladığı, sigorta kaydının ise 1 Nisan 1996'da Nil İç ve Dış Ticaret AŞ'de gözüktüğü tespit edildi.

Personel dosyasındaki kayıtlara göre, 22 Ağustos 2001-30 Haziran 2005 tarihlerinde Kaynak Dış Ticaret AŞ'de ve 1 Temmuz 2005-20 Temmuz 2015 tarihlerinde Kaynak Kağıt AŞ'de genel müdür olarak çalışan Batmaz'ın 20 Temmuz 2015'te işten çıkarıldığı öğrenildi. Batmaz'ın, Kaynak Medya'ya da vekaleten genel müdür pozisyonunda baktığı belirtildi.

Ayrıca Batmaz'ın, Gürmed Tıbbi ve Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret AŞ ile Garnet Tıbbi ve Teknik Sistemler AŞ firmalarında ortak olarak yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevinde bulunduğu, Pozitif Yaşam Sağlık ve Bilgisayar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketinde de hissesi bulunup bu hisselerini 31 Temmuz 2015'te başka bir kişiye devrederek şirketten ayrıldığı öğrenildi.

O Hain, ne Nevşehirli, Nede Türk Olamaz!

15 Temmuz darbe girişiminde kilit isim olan Adil Öksüz ile birlikte hareket eden ve Nevşehir nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Kemal Batmaz’ı hemşerileri reddetti.

Fethullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz tarihinde yapılan darbe girişiminin ardından darbenin iki numaralı ismi olduğu öğrenilen Nevşehir nüfusuna kayıtlı Kemal Batmaz’ı hemşerileri kabul etmiyor. Vatan haini FETÖ'cü Batmaz için Nevşehir'de tepkiler büyük.