Acun Ilıcalı’nın hazırladığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasının program çekimi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kongre salonunda yapılıyor. İki gün ve dört seans olarak yapılan çekimlere üniversiteli öğrenciler büyük ilgi gösterildi. 

Üniversitemize “3 evet”

Türkiye’nin en fazla izlenen yarışma programların biri olan “Yetenek Sizsiniz Türkiye”nin eleme heyecanına üniversitemiz ev sahipliği yaptı. FİB Haber Muhabirimiz, uzun bilet sırasını, dolan salonumuzu ve yarışmacıların performanslarını siz okurlarımız için yerinde izledi.

Çekimleri izlemek üzere içeri alınan öğrencilerin davetiyeleri, program ekibi tarafından tek tek kontrol edildi. Kontroller sırasında, davetiyeleri renkli fotokopi ile çoğalttıkları anlaşılan öğrenciler içeri alınmadı.

Türkiye’nin yeni yeteneklerini seçen jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Ali Taran , Seda Bakan ve Eser Yenenler ’le yapılan çekimlerde öğrenciler de bol bol eğlenme fırsatı buldu.

Yeni sezonda Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının jürisine katıldığını belirten Seda Bakan 'Çok heyecanlıyım. Yarın Nevşehir'de çekimlere başlıyoruz' dedi.Yarışmadaki diğer yeni jüri üyesini de Eser Yenenler açıkladı.Yenenler 'Ali Taran geri döndü' dedi.

İki gün süren çekimler bugün sona erecek ve banttan yayınlanacak yarışma proğramı ’Yetenek Sizsiniz Türkiye’’ Nevşehir bölümü yayın gün ve saati ilerleyen günlerde açıklanacak.

HAREKETLİ VE DİNAMİK

Üniversitemizde yapılan elemelerin oldukça hareketli ve dinamik geçtiğini ifade eden program yapımcıları, üniversite öğrencileriyle birlikte program yapmaktan memnun olduklarını belirtiler. Üniversitemizden etkilendiklerini anlatan organizatörler, yarışmanın devam eden elemelerinin yeniden üniversitemizde olmasını istediklerini ifade ettiler.

www.fibhaber.com Ailesi olarak ; Nevşehir’li ve NEHÜ’lü Üniversite öğrencileri adına, çekimleri için Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezini seçerek kendilerine hoş dakikalar yaşatan TV 8 ve Acun Medya ekibine teşekkürü borç biliriz.

NEDİR?

Türkiye’de pek çok şehirde yapılan elemelere, herhangi bir konuda yeteneği olduğunu düşünen herkes başvuru yapabiliyor. Başvuru formunda kişisel bilgilerinin yanında yarışmacının, solo şarkı veya dans, müzik veya dans grubu, enstrüman çalma, komedyen, sihirbaz, hayvan eğitmeni, akrobat, taklit, spor, yeme-içme veya başka herhangi bir yetenek seçeneklerinden biriniz işaretlemesi gerekiyor. Kategorinin belirlenmesinden sonra, yeteneğini anlatması, daha önce herhangi bir yarışmada sergileyip sergilemediği, yarışmaya katılma amacı ve hayatındaki en ilginç olayı da başvuru formuna eklemesi gerekiyor.


Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde 'Yetenek Sizsiniz' Çekimleri Öncesi görüntüler: