Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, 26 Kasım 2016 Cumartesi Günü, Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Yusuf Güney'i ağırlayacak.

Gençlerin sevgilisi Yusuf Güney, 26 Kasım 2016 Cumartesi Günü, Nevşehir Forum Kapadokya mağazasında hayranlarıyla buluşacak.

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, Nevşehir Forum Kapadokya mini konser verip, imza gününde hayranlarıyla buluşup imza dağıtacak.

Forum Kapadokya
AVM'de hayranlarıyla buluşup imza etkinliğine katılacak olan sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarından bir seçkiyi de sevenleri için seslendirecek. 

Yusuf Güney;
​Türk pop müziği sanatçısı Rafet El Roman'ın Londra konserinde sanatçı ile tanışarak müzik dünyasına ilk adımını atan Yusuf Güney, beste çalışmalarını hızlandırdı. 2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane", Rafet El Roman'ın 2008 tarihli albümü "Bir Roman Gibi"de yer aldı. Rafet El Roman ile bu şarkıda bir düete imza atan sanatçı, bu parçaya çekilen video klipte de sanatçıya eşlik etti. Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde tam 17 hafta bir numarada kalan şarkı 2009 yılında düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde de "Yılın Şarkısı" seçildi. 

Sanatçının Rafet El Roman'ın prodüktörlüğünde 2009 yılında çıkardığı "Bir Sevda Masalı" albümünün ilk video klibi, sözü ve müziği Rafet El Roman imzasını taşıyan "Heder Oldum" şarkısına çekildi. Bu şarkı Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde iki numaraya yükselirken Avrupa Radyo Listesi'nde 99 numarada yer aldı. Yusuf Güney, 2010 yılında çıkardığı "Aşka İnat" albümünden sonra bu kez de yeni çıkardığı "Kader Rüzgarı Maxi Single" ile hayranlarıyla buluştu.