Almanya'da yaşayan Nevşehirli değerli gurbetçi hemşerimiz Erhan Doğan, Nevşehir'in en çok takip edilen internet gazetesi FİB Haber.Com'u ziyaret etti. 

FİB Haber.Com İnternet Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal tarafından ağırlanan gurbetçi hemşehrimiz Erhan Doğan, İlimiz ve Bölgemizde yaşanan tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan sürekli olarak takip ettiklerini ifade etti. 

Tam bir Nevşehir sevdalısı olan Erhan Doğan, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Çapacı ve Genel Koordinatör Uysal ile memleket üzerine koyu bir sohbet yaptılar. 

Karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan Doğan; "Her fırsatta memleketimize geliyoruz. Her geldiğimizde Nevşehir'imizde gözle görünür değişiklikler olduğuna şahit oluyoruz. Memleketimiz için çalışan herkese gurbetçilerimiz adına yürekten teşekkür ediyorum. Sizin aracılığınız ile sürekli Nevşehir'imizdeki çalışmaları takip ediyoruz. Şunu tüm samimiyetimle ifade etmeliyimki Dünya'nın hiçbir yerinde Türkiye gibi bir cennet ülke, Nevşehir gibi güzel bir şehir yok. Kıymetini iyi bilmek gerekiyor. Bizlerde gurbette yaşayanlar olarak gerek ülkemiz gerek Nevşehir'imiz gerekse Kapadokya bölgemizin tanıtımı için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz" dedi.

Nevşehirlilerin sesi, gözü ve kulağı olarak FİB Haber.Com ekibine de teşekkürlerini ileten Doğan," Biz Avrupa'da yaşayan gurbetçiler olarak Nevşehir ve bölgemiz hakkında tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan öğreniyoruz. Bu manada çok kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Sizleri ve ekibinizi tebrik ediyor çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Çapacı ve Genel Koordinatör Uysal'da; "Bizde Almanya'da yaşayan, Nevşehirli değerli gurbetçimiz iş insanı Erhan doğan beye ve beraberinde yavrularına ziyaretleri için teşekkür ediyor, tüm gurbetçilerimize selamlarımızı ve sevgilerimizi gönderiyoruz. " dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.