Nevşehir merkez ilçeye bağlı Boğazköy'ünde hastalığı ve yaşlılık nedeniyle yürümekte güçlük çeken 85 yaşındaki Necati Karataş için Boğazköyü'nün genç muhtarı İbrahim Taşdemir, duyarsız kalmadı.

Muhtar İbrahim Taşdemir, tekerlekli sandalyesi olmadığı için Cuma namazına gidemediğini bu yüzdende büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Necati dede için Nevşehir Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan tekerlekli sandalye talebinde bulundu.

Bu talebin üzerine Nevşehir Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Necati dedenin bu arzusunu yerine getirerek kendisine tekerlekli sandalye hediye etti.

Boğazköyü muhtarı İbrahim Taşdemir, bugün cuma namazı öncesinde Necati amcamıza tekerlekli sandalyesini verdik. Bugün çok şükür Cuma namazımızı birlikte eda ettik. Onların gözlerinde mutluluk ışığını gördükçe çok mutlu oluyorum. Yarın bizlerde yaşlanacağız bizlerde bu davranışlarımızla gençlerimize örnek olmalıyız. Ben bu vesile ile başta Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel hanımefendiye ve Nevşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüsamettin Ellialtı'ya şahsım ve köylüm adına teşekkür ederim." dedi.