Sosyal medya fenomeni CZN Burak, 50 Plakalı Şahin marka aracıyla Fransa'nın başkenti Paris'te 'Şen Olasın Ürgüp' türküsü çalarak sosyal medyada gündem olan Nevşehirli Korhan Sakarya'yı ziyaret etti. 

Yaptığı yemek videolarıyla ünlenen ve şimdi restoran zincirine sahip olan şef CZN Burak, Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan Nevşehirli Korhan Sakarya ile tanıştı. 

Paris’in meşhur Türk işletmesi Kehribar restoranında sahibi olan Nevşehirli Korhan Sakarya ile bir süre sohbet eden CZN Burak Nevşehir'in 50 plakalı şahin marka aracıylada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından iki sosyal medya fenomeni CZN Burak ve Nevşehirli Korhan Sakarya, Fransa Paris Villepinte’te düzenlenen ve lezzetli yemekleri ve çeşitli tatlıları ile kurulan 100’den fazla standla Türk gastronomisinin tanıtıldığı Türk kültürü festivaline katıldılar.

50 plakalı aracının kapılarını açarak bagajına yerleştirdiği ses sistemi ile Eyfel kulesi’ne karşı Türk müzikleri çalarak biranda görüntüleri tıklanma rekorları kıran  Nevşehirli Korhan Sakarya ve CZN Burak, festivalde özellikle Pariste yaşayan Türklerden büyük ilgi gördüler.

3 Gün süren Festiculture Yılın En Sevilenleri Ödül Töreni’ne katılan CZN Burak, öncelikle bulunduğu yere çok çalışmayla geldiğini ifade ederek başarının sırrınıda çok çalışmak olarak anlattı. 

Yardım sever kişiliğiyle ön plana çıkan Dünyaca ünlü Türk şefi CZN Burak'a Festiculture Yılın En Sevilen Sosyal Medya Fenomeni Ödülü takdim edildi.

Özel davetli olarak katıldığı festivalde CZN Burak'ı yalnız bırakmayan Paris'te Kehribar restaurant sahibi Nevşehirli Korhan Sakarya, "Bizde hayaller Kapadokya gerçekler Paris" Değerli kardeşim CZN Burak ile Türk kültürü festivaline katıldık. Memleket hasreti giderdik. Bizler burada gerek Türkiyemizin ve gerekse Nevşehir Kapadokyamızın gönüllü tanıtım elçisi olduk artık. Bu vesile ile FİB Haber farkıyla Paris'ten, Ürgüp Mustafapaşa, olmak üzere Nevşehirli tüm hemşehrilerime selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.

CZN Burak'ta, "Başta Nevşehirli kardeşim Korhan olmak üzere Fransa’daki kardeşlerime beni çok güzel ağırladıkları için çok teşekkür ederim" dedi.