16 Mart 2018 tarihinde TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına yönelik başlattığı operasyonda sol ayağını kaybederek gazi olma şerefine ulaşan Nevşehirli Uzman Çavuş Zeki Didinmez al bayrağa rengini vermenin onurunu yaşıyor...

Gaziliğin çok büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu söyleyen Didinmez, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. 

İşte Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Nevşehirli Afrin gazisi kahramanımız Zeki Didinmez 19 Eylül Gaziler gününde yaptığı açıklamayı gelin birlikte izleyelim...

Sözün bittiği yerde Vatan ve millet sana minnettardır Reis... 

Nevşehir ve Tüm Türkiye Seninle Gurur Duyuyor! ’’

Bu topraklar aziz şehitlerimizin aziz ruhları tarafından bize emanet edildi. Bu topraklarda yaşamanında bedeli var elbette. Dolayısıyla bu cennet vatanın bedeli şehitlik ve gazilik olmuştur. Şehitlik ve gaziliğin bedeli de ölçülemez. Ancak Cennet'le mükafatlandırılır. İşte Nevşehirli kahramanımız Zeki Didinmez ve diğer tüm kahramanlarımızda zaten en büyük mertebeye ulaşmışlardır. Bundan daha büyük bir mertebe olamaz. Anneniz annemiz, babanız babamız kardeşiniz kardeşimizdir. Bu şehir ve bu ülke seninle gurur duyuyor Zeki kardeşim..."

Hakkını Helal Et Kahramanım!

'Gazilerimize sahip çıkmak milli bir görev ve toplumsal borcumuzdur'...Bu topraklar üzerinde attığımız her adımda, aldığımız her nefeste gazilerimizin ve şehitlerimizin hakları vardır. Bu bakımdan, şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli bir görevdir. Bu vesile ile ülkemiz için canını ortaya koyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Nevşehirli Yiğidimiz Kahraman Gazimiz Zeki Didinmez nezdinde tüm Gazilerimizi ve ebediyete intikal eden tüm Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.
 

Ezan dinmez diyen, Bayrak inmez diyen, Birileri var.

VATAN SİZE MİNNETTAR

Nevşehir Belediyesi Basın Birimine bu güzel video için teşekkür ederiz.