Hollanda Nevşehirliler Vakfı, Nevşehirli SMA hastası olan Yusuf Eren bebeğimiz için bir yardım kampanyası başlattı. 

Hollanda'da Türk vatandaşlarımız, SMA Hastası Nevşehirli Yusuf Eren İçin Tek Yürek Oldu.

Life24 ve FİB Haber.Com ile Hollanda Nevşehirliler Vakfı sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı.

Hollanda Nevşehir Vakfı başkanı Aydemir Çetin ve Şengezer Kürk tarafından Rotterdamdaki Life24 stüdyosundan yürütülen kampanya ya Avrupa da yaşayan gurbetçilerimizden ilgi büyük oldu.

  • İlk bağış Hollanda Nevşehirliler Vakfı'ndan sonra Azerbaycan'dan geldi... 
  • Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok canlı yayına katıldı. Başkan Altıok, bizde Hacıbektaş Belediyesi olarak "Yusuf'umuzun yanındayız. İnşallah bizlerde tüm Nevşehirliler olarak Yusuf Eren canımız için CAN olacağız." dedi.
  • TC. Lahey Büyükelçi Şaban Dişli "Yusuf Eren" kampanyasına destek için canlı yayına katıldı. Hollanda'daki vatandaşlarımız zaten bu tür her zaman üzerlerine düşeni yapıyorlar. Minik kardeşimize Allah'tan şifalar diliyoruz. İnşalah vatandaşlarımızda yaklaşan bayram öncesi yavrumuz için bir müjde vermiş oluruz. Bende bizzat şahsi olarak bu kampanyaya destek olacağım dedi.
  • Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan da canlı yayına katılarak," Böyle bir kampanya başlattığınız için size teşekkür ediyorum. Yusuf yavrumuz için ne gerekirse bende hazırım" dedi.
  • Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'da canlı yayına katılarak, sözlerime Yusuf Eren yavrumuza geçmiş olsun dileklerimizle başlamak istiyorum. Böyle bir kampanya ile büyük bir hayra vesile olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizde SMA hastası "Yusuf Eren" için Nevşehir Belediyesi olarak her zaman yanındayız.Ben buradan tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak Yusuf Eren'e umut olması için bağışta bulunmaya davet ediyor, inşallah gerekli meblağ toplanır ve sağlığına biran önce kavuşur" dedi.
  • Acıgöl, Kozaklı, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp, Avanos ve Derinkuyu ilçesiyle tüm NEVŞEHİR hep birlikte tek yürek oldu...
  • Türkiye'mizin bir çok illerindende vatandaşlarımız Yusuf Eren için umut oluyor...

Konu hakkında Hollanda Nevşehir Vakfı başkanı Aydemir Çetin yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

" Rotterdamdaki Life24 stüdyosundan Hollanda Nevşehirliler Vakfı olarak, Nevşehirdeki SMA hastası olan Yusuf Eren bebeğimiz için bir yardım kampanyası başlattık.

Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren bebeğimize yardım elini uzatan hayırseverlerimize, Canlı yayına katılanlara, bağışta bulunanlara sonsuz teşekkür ediyoruz. 

En azından (şirket) sosyal medya hesabınız üzerinden canlı yayınımızı paylaşarak Yusuf Eren bebeğimize destek olmanızı bekliyorum.

Şimdiden destekleriniz için size teşekkür ediyorum." dedi.

Hollanda'dan yapılacak canlı yayın Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com'dan da canlı olarak yayınlanıyor.