İstanbul’da yaşayan gurbetçilerimizin oluşturduğu, sevdası Nevşehir olan İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu olağan 1. Kongresi, Yenibosna'da ki Federasyon merkezinde gerçekleştirildi.

Başkan İsmail Uğurlu görevi Nazmi Şahin'e teslim etti...

Merkezi İstanbul'da bulunan Nevşehir Dernekler Federasyonu'nun (NEVDERFED) Yenibosna'daki binasında yapılan Genel kurulda Başkanlığa Nazmi Şahin seçildi.

NEVDERFED'in çiçeği burnunda başkanı Nazmi Şahin yaptığı açıklamasında; "İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu'nun ilk genel kurulunu gerçekleştirdik. Öncelikle bu görevi bana uygun gören tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, tamamen gönüllük esasıyla yer aldığımız Federasyonumuzda Kurucu Genel Başkanımız İsmail Uğurlu’ya bizleri aynı çatı altında topladığı için sevdasının Nevşehir olduğunu tescil ettiğimiz hizmetleri için ve önceki dönem yönetim kurulu üyelerimize hizmetleri için teşekkür ediyoruz" dedi..

Yapılan ilk istişare görüşmesi sonrası yapılan görev dağılımı şöyle oluştu;.

NevDerFed YÜKSEK İSTİŞARE KURULU; İsmail Uğurlu, Muzaffer Ünlü, Sami Şimşek, Asım Avlanmaz, Mehmet Filikçi, Eşref Çalışır ,Osman Ekmekçi

NevDerFed Yönetim Kurulu; Genel Başkan Nazmi Şahin

Genel Başkan Vekili; Serdoğan Akbay

Genel Sayman; Mansur Çiftçibaşı

Genel Sekreter; Mustafa Bozdemir

Genel Bşk Yrd; Ahmet Altınsoy

Genel Bşk Yrd.; Cuma Sivritepe

Genel Bşk Yrd; Bayram Koçyiğit

Genel Bşk Yrd; Yavuz Çaylak

Genel Bşk Yrd Fatih Canbaş

Genel Bşk Yrd Mehmet Özer

Genel Bşk Yrd M.Ali Çokyiğit

FİB Haber Merkezi olarak, Başkan Nazmi Şahin'e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.