Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde hava almak için evinden ayrıldığı ifade edilen 84 yaşındaki Hacı Ömer Yılmaz'dan 4 aydır haber alınamıyor.

2022 Temmuz ayından bu yana kendisinden haber alınamayan babasını her yerde arayan ve bulunması için FİB Haber Merkezinden yardım isteyen kızı Güler Köstereli yaptığı açıklamasında; "Babam 1947 Kayseri Pınarbaşı Tözgün köyü mahallesi doğumlu Hacı Ömer Yılmaz (07.07.2022 - Saat 14:00) sıralarında doğum yeri olan Tözgün köyünde kayboldu. Kendisi parkinson, panik atak ve tansiyon hastası olup ayrıca unutkanlıgı var. En son köyün çıkışında görülmüş. O günden beridir kendisinden haber alamıyoruz. Üzerinde kimligi yok. Başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. " dedi.

84 yaşında kayıp olarak aranan Hacı Ömer Yılmaz’ın kızı Güler Köstereli; 'Babamın Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde yaşayan ablası var. Ama onlarlada irtibat içerisindeyiz halamlarında bilgisi yok. Belkide Nevşehir'e gitmiş ve orada da kaybolmuş olabilir. Ben buradan sizin aracınızla babamı gören olursa mutlaka 112'ye haber vermelerini rica ediyorum." dedi.