Nevşehir Pamukçu Sarrafiye'den altın bozdurduktan sonra para üstünü almayı unutan vatandaşımız yaptığımız haber sonrası bulundu.

Dün yaşanan olayda, Nevşehir Camicedit mahallesi Tahmis Cd. Sarraflar caddesinde hizmet veren Pamukçu Sarrafiye'de para bozduran bir amcamız, para üstünü almadan ayrıldı.

Sonradan kasa fazlalık verdiği anlaşılınca kameraları inceleyen Pamukçu Sarrafiye çalışanları paranın Acıgöl tarafından bir müşteriye ait olduğunun fark ettiler. Fakat iletişim nosu ve ismini bilemedikleri için FİB Haber Merkezi Whatsapp İhbar Hattına gönderdikleri fotoğrafla paranın sahibine ulaşmak için yardım istediler.

Ardından haberimiz sonrası Nevşehir Pamukçu Sarrafiye'den altın bozdurduktan sonra para üstünü almayı unutan vatandaşımızın Bölükören köyünden Mustafa Salman olduğu anlaşıldı.

Vatandaşımız bugün Pamukçu Sarrafiye'ye gelerek unuttuğu para üstü 800 lirasını teslim aldı.

Parası teslim edilen Mustafa Salman, Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Pamukçu'ya örnek davranışından dolayı teşekkür ederek, "Dün geldiğim Pamukçu sarrafiyeden paranın üstünü almayı unutmuşum. Sonra FİB Haber'de yapılan haber sonrası kızım bana ulaştı. Bende yarın gidip alırım kızım paramız emin ellerde dedim. Bugün geldim ve sağolsunlar önce çay ısmarladılar ardındanda paranın üstünü teslim ettiler. Böyle güzel, dürüst, örnek davranışların şehrimizde yaşanması bizi çok mutlu ediyor. Ben buradan başta Pamaukçu sarrafiye sahibi Üstün beye, oğullarına, çalışanlarına ve FİB Haber'e çok teşekkür ederim." diye konuştu.

FİB Haber Merkezi olarak bu hassasiyeti ve duyarlılığı için Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Pamukçu ve çalışanlarını tebrik ediyoruz.