Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği Başkanı Hasan Çekinir beraberinde dernek üyeleri Seyit Salgın ve Mesut Boyacı ile birlikte www.fibhaber.com'u ziyaret ederek FİB Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Uysal ve Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre görüştü.

Karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, ahde vefa bağından yola çıkarak kenetlendiklerini ve "Eskimeyen Dostlar"adı altında birleşerek Nevşehir'de dernekleşmeyi başardıklarını belirten Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği Başkanı Hasan Çekinir, Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, şehrin ilk yerleşim yeri olan toplam 11 mahallenin yıkılarak boşaltılmasının ardından, eski çocukluk arkadaşları, komşular ve köklü dostlar olarak Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği'nin çatısı altında bir araya geldiklerini ifade etti.

Dernek Başkanı Hasan Çekinir, hem vefa hem anıların yaşatılması hemde eskimeyen köklü dostlukların yaşatılması adına Nüfus cüzdanlarında Raşitbey, Memişbey, Dere, Eskili, Cami Cedid, Cami Atik, Tahta Cami, Bektik, Cumhuriyet, Kapucubaşı ve Musa Paşa mahallesi yazan herkesi derneğimize üye olmaya davet ediyorum" dedi.

Dernek olarak yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına FİB Haber'in her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Başkan Çekinir, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne doğru, ilkeli ve objektif habercilik anlayışından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyet dile getiren FİB Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Uysal ve Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği Başkanı Hasan Çekinir ve Yönetim Kurulu üyelerinin Nevşehir'imiz için yaptıkları çalışmaları titizlikle takip ediyoruz. Böylesine anlamlı bir dernek çatısı altında çalışmalarını yürüten Hasan Çekinir ve ekibini yürekten kutluyoruz” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.