Nevşehir Pamukçu Sarrafiye'den altın bozdurduktan sonra para üstünü almayı unutan bu amcamız aranıyor.

Bugün Nevşehir Camicedit mahallesi Tahmis Cd. Sarraflar caddesinde hizmet veren Pamukçu Sarrafiye'de para bozduran bir amcamız, para üstünü almadan ayrıldı.

Sonradan kasa fazlalık verdiği anlaşılınca kameraları inceleyen Pamukçu Sarrafiye çalışanları paranın Acıgöl tarafından bir müşteriye ait olduğunun fark ettiler. Fakat iletişim nosu ve ismini bilemedikleri için FİB Haber Merkezi Whatsapp İhbar Hattına gönderdikleri fotoğrafla paranın sahibine ulaşmak için yardım istediler.

Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Pamukçu; "Değerli müşterimiz yada onu tanıyan vatandaşlarımızın kendisine haber vererek bize ulaşmalarını rica ediyorum. Müşterimiz bugün Sarrafiyemizden altın bozdurduktan sonra 800₺ parasının üstünü bizde unutmuş. Acıgöl tarafından bir müşteri ama isim soyisim bilmiyoruz. Güvenlik kameralarımızdan müşterimizin fotoğrafına ulaştık. İnşallah sizin sayenizde kendisinede ulaşarak parasını teslim ederiz" dedi.

Haberimiz sonrası paranın sahibine ulaşılmıştır.

Adres: Camicedit, Tahmis Cd. NO: 6, 50040 Nevşehir Merkez/Nevşehir

Tel: 0384 213 13 88

FİB Haber Merkezi olarak bu hassasiyeti ve duyarlılığı için Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Pamukçu ve çalışanlarını tebrik ediyoruz.