Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercihinde İstanbul'daki üniversiteleri düşünen Nevşehirli gençler için önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul'u tercih etmeyi düşünenen Nevşehirli gençlerimiz bizimle irtibata geçebilirler...

Tercihlerinde İstanbul'u yazmayı düşünen gençlere Yönderlik yapacaklarını ifade eden Başkan Tekin, Nevşehir il genelinde bazı lise müdürü arkadaşlarımızla da görüşüp eğitimle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Üniversite sınav sonuçları bugün açıklandı. Bu yıl liseyi bitiren veya geçtiğimiz yıllarda bitirmiş ama sınava Bu yıl giren gençlerimizle üniversite tercihinde İstanbul'daki üniversiteleri tercih etmek isteyen ve orada okumak isteyen ama hem İstanbul hem okullar hem bölümler hakkında tereddütü olan gençlerimiz veya anne babaları hiç çekinmeden benimle irtibata geçebilirler. 

Nevşehirli gençlerimizin her daim yanındayız...

Gençlerimizede buradan çağrıda bulunmak istiyorum;  "Tercih aşamasında olup, üniversite ve bölüm, hakkında bilgi almak ve o okuldaki üniversitedeki veya konaklama konusunda tereddütte olanlar, İstanbul'da okumayı düşünüpte bursa ihtiyacı olan Nevşehirli gençlerimiz benimle iletişime geçebilirler.

Ayrıca, İstanbul'da farklı üniversitelerde farklı bölümlerde okuyan ve çok da başarılı olan Nevşehirli gençlerimiz var. İstanbul'u tercih etmeyi düşünen gençlerimize Yönderlik yaparak şu anda öğrenci olarak devam eden gençlerimizi onları karşılıklı olarak buluşturur ve konuştururum. Bu şekilde tercih yapmalarında da onlara büyük kolaylık sağlar. Bu konuda da NEVBİAD olarak her zaman Nevşehirli gençlerimizi ve hemşehrilerimizin yanında olduğumuzu onlara destek için hazır olduğumuzu da belirtmek isterim" dedi.