NEVBİAD Onur Kurulu Üyesi Nevşehirli Kıymetli İş İnsanı Hemşerimiz Yaşar Eroğlu'nun Gebze'deki fabrikası yeni yatırımlarıyla hizmetine devam ediyor.

Nevşehirli başarılı iş insanı ve sektörünün başarılı markalarından Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu, Gebze'de kurulan paslanmaz çelik tesisi  Chromer Metal Ticaret AŞ. fabrikasında dostlarını misafir etti.

Eroğlu, Gebze'deki fabrikasında dostlarını gezdirdi

Gebze'deki tesiste, Abdullah Kederoğlu, Yusuf Altın, Selçuk Tezgel, Osman Çırak, Mustafa İpek, Hüsnü Öncül, Mehmet Zeki Özevi, NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Giresun Spor Eski Başkanı Osman Çırak, Galatasaraylı eski futbolcular Yusuf Altıntaş ve Büyük Savaş ve Sanatçı Cem Belevi'yi ağırlayan Nevşehirli Saygın İş adamı Yaşar Eroğlu, misafirlerine fabrikayı gezdirerek, yaptığı işleri ve yatırımları anlattı.

Yaklaşık 120 çalışanı ile yurt dışına ihracaat yapan tesis hakkında konuklarına bilgiler veren NEVBİAD Onur Kurulu Üyesi Kıymetli İş İnsanı Hemşerimiz Yaşar Eroğlu, yatırımlarıyla Türk ekonomisinin yüzakı ve önemli sanayi kuruluşları arasında yer alıyor olmanın büyük mutluluğu ve onurunu yaşadığını ifade etti. 

Fabrika ziyaretinin ardından onuruna verdiği yemekte misafirleriyle bir araya gelen Nevşehir'in gururu İş İnsanı Yaşar Eroğlu, bölgedeki yatırımları ve Türkiye ekonomisine sağladığı katkılar üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

"Yaşar Eroğlu, Nevşehirlilerin gururu olmaya devam ediyor !!!"

Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu'na ev sahipliği için teşekkürlerini ifade eden misafirleri ise, yaptığı yatırımlar ve Ülke ekonomisine sağladığı katkılar nedeniyle tebrik ediyor, yerli yatırımdaki başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca gösterdikleri konukseverlik için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eroğlu, konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti.

FİB Haber Merkezi olarak değerli hemşerimiz Yaşar Eroğlu'nu başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ediyor, yatırımlarının ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.