AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün oğlu  Av. Mehmet Açıkgöz, samimi arkadaşı Baykar Uçak Mühendisi Tarık Kesekçi'yi gözyaşları içinde anlattı.

İstanbul'un Üsküdar ilçesi Çamlıca Camii 1071 Konferans Salonunda İHH Tarafından düzenlenen "İyilik yolunda 4 genç şehitler buluşması" proğramında konuşan Av. Mehmet Açıkgöz, 1 yıl önce yaşanan elim trafik kazasında hayatını kaybeden yakın arkadaşı Nevşehirli uçak mühendisi Tarık Kesekçi'yi anlatırken göz yaşlarını tutamadı.

Nevşehir Barosunun çiçeği burnunda Avukatlarından Mehmet Açıkgöz, gözyaşlarını tutamadı, arkadaşı Tarık Kesekçi'yi böyle anlattı...

"Öncelikle bu vefa proğramı nedeniyle İHH'ya teşekkür ediyorum. Tarık'la ortaokul döneminden beri bir arkadaşlığımız vardı. Çok samimiydik. Beraber çok güzel günlerimiz oldu. Bana bu davet geldiğimde acaba Tarık'la hangi anımızı paylaşayım diye düşündüm; İhtiyaç sahiplerine sırtımızda taşıdığımız çuval çuval patateslerimi anlatayım, yoksa sohbetlerde çay dağıttığımızı anlatayım... O çok güzel ve çok özel bir insandı. Çalışkan, yardımsever, merhametli, memleketin dertleriyle dertlenen paylaşmayı okumayı seven bir dosttu. Rabbim şehadetini kabul etsin. Annesi Beyhan anneme ve babası Salim abime de çok teşekkür ediyorum çok iyi bir evlat yetiştirmişler. Allah kendilerinden razı olsun. Tarık benim çok değerli bir dostumdu." dedi.

Şahidiz Ya Rab!

İyi bir Müslüman, vatan ve millet sevdalısı, idealist, ahlaklı ve çok yetenekli Nevşehir’imizin gururu, mühendis evladımız, ailemizden biri Tarık Kesekçi, iyilikleriyle Hâkk'a yürüdü. Mekânı cennet olsun.

İyiliği; sadece söylemiyor bizatihi yaşayıp, yayıyordu…"