Nevşehirli "Yürüyen Adam" lakaplı Tiktok fenomen Hasan Andaç'ın birlikte yolculuk yaptığı eşeği Niğde'de koruma altına alındı.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat kasabasından tiktok fenomeni olduğunu söyleyen Hasan Andaç, eşeği ile birlikte havaya attığı deyneği hangi yönü gösterirse o yöne yürüdüğünü söylüyor. En son Niğde'ye doğru yola koyulan "yürüyen adamı" Niğde'de acı bir sürpriz bekliyordu.

Edinilen bilgilere göre, kendisini tiktok fenomeni olarak tanıtan "Yürüyen Adam" lakaplı Nevşehirli Hasan Andaç'ın son yolculuğu Niğde'de beraber yolculuk yaptığı eşeği, hayvanseverler tarafından yapılan şikayet üzerine el konuldu.

5199 sayılı Kanunun 14'üncü maddesinin b fıkrasında belirtilen " Hayvanları, gücünü aştığı açıkça görülen fiillere zorlamak." maddesinden Hasan Andaç'a işlem yapılırken, koruma altına alınan eşek ise hayvan barınağına götürüldü.

Bunun üzerine yol arkadaşı eşeğini Niğde'de bırakmak zorunda kalan "Yürüyen Adam" lakaplı Hasan Andaç, arkadaşlarının aracıyla birlikte Nevşehir'e doğru yola çıktı.

Geçti Niğde pazarı sür eşeği Nevşehir'e diyen Andaç, "Bana durmak yok. Yeni projelerle tekrar yola koyulcam ama bu kez eşeksiz. "Neşedir neşe eliminen dayı eliminen..." diyerek yoluna devam etti.