2021-2022 eğitim öğretim yılının II.Döneminde İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat tarafından açılışı gerçekleştirilen Tasarım ve Beceri Atölyelerimizde okulumuz pansiyonunda kalan kız öğrencilerimiz ile Ahşap Yakma ve Ebru Kurslarında öğrencilerimiz tarafından yapılmış birbirinden güzel eserlerden oluşan sergimiz bugün itibariyle ziyarete açıldı. Hem de daha önce eşine ender rastlanan bir şekilde: SANAL SERGİ.

  Tasarım Beceri Atölyelerimizde öğrencilerimizle buluşan   özverili, heyecanlı ve öğretme aşkıyla dolu 5 aylık süreç içerisinde elinden gelen bütün fedakarlığı gösteren kıymetli  öğretmenlerimiz Sevil ÖZKAYA ve Yaşar ALAN'a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. 

Kıymetli  Yaşar ALAN ve öğrencilerimiz ortaya koydukları eserleri sergilemenin vereceği heyecanla sene sonu sergisi için hazırlıkları yaparken Yaşar ALAN'ın vefat haberi bütün sevenleri gibi okulumuzu da yasa boğmuştur. Kendisine rahmet , sevenlerine sabır diliyoruz.

Sergimizi hep birlikte yüz yüze açamamış olsak da sanal ortamda Yaşar ALAN'ın  hatırasını yaşatmaktan huzur duyuyoruz...

Sanal Sergimizi ziyaret etmek ve Sanat Galerimizde 4 dakikalık yolculuğa çıkmak için tıklayınız...

(Sanat Galerimizdeki eserlerin üzerine tıklayarak eserin sahibini görebilir, galerimizde dilediğiniz şekilde gezebilirsiniz.

Dilerseniz oynat tuşuna basarak otomatik gezintiye kendinizi bırakabilirsiniz )

Sanal Sergimizin videosunu izlemek için de buraya tıklayınız...17-06-2022

          

17-06-202217-06-2022