Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda coşkulu bir kalabalık huzurunda düzenlediği toplantı ile alkışlarla açıkladı.

Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M. Arif Parmaksız, Ekim ayında gerçekleştirilecek Oda organ seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Yaklaşık 300 ün üzerinde üyenin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Parmaksız, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında şunları ifade etti;

"Değerli Üyelerim , Medyanın Güzide Temsilcileri Hepiniz Hoşgeldiniz. Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetimi Ve Bizleri Destekleyen Üyelerimiz İle Birlikte Gerçekleştirilecek Odamız Organ Seçimleri İçin, Tüm Üyelerimize Hesap Verecek Ve Yeni Dönem İçin Başlattığımız Amiral Projlerimiz İçin Destek İsteyeceğiz. 

Hepimizin ortak paydası Nevşehir savdalısı arkadaşlarımızla yeniden demek için adayız...

Ben Ve Tüm Arkadaşlarımızın Bu Görevlere Talip Olmasındaki Tek Gayemiz Ve Ortak Paydamız, Nevşehir Sevdalısı Olmak. Göreve İlk Geldiğimiz Günden Bugüne Kadar, Nevşehir Sevdalısı Olarak Slogandan, Sözden Öte, Neler Yaptığımızı Ve Yapacağımızı, Yarın Ki  Basın Toplantısında Ayrıntılı Olarak Açıklayacağım.

Bugün Pekçok Şeylerinden Feragat Ederek Şehrimize Ve Üyelerimize Hizmet Etmekten Başka Bir Amacı Olmayan, Yol Arkadaşlarımla Yeniden Aday Olduğumuzu Açıklamak İçin Buradayız. 

Evet Ben Ve Yol Arkadaşlarımla; 1 Ekim’de Yapılacak Olan Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Seçimlerinde Adayız.

Size Yıllar Önce Anlatsam,  Hayal Görüyorsunuz Diyeceğiniz Ama  Bugün, Allaha Şükürler Olsun Ki, Her Biri İçin  Birkaç Ay İçinde Kazmayı Vurma Aşamasına Geldiğimiz Amiral Projelerimizden Sadece Birkaçı Hakkında Bilgi Vereceğim.

 

Üyelerimizin Gelecekteki 25 Yıla Yönelik Ticari Arsa Sorununu Çözdük.  

Bogaz Ve Karacaören Köylerinin Bulunduğu Bölgede 400 Dekarlık Bir Alan Tarım Ve Orman Bakanlığımızın Oluru Ve Bizim Israrlı Takibimiz Sonucunda Tarım Alanından Çıkarılıp, Ticari Alana Dönüştürüldü. Bu Bölgemiz Adına Çok Önemli Bir Olmazsa Olmazımızdı Ama Çok Şükür Arkadaşlarımızla Birlikte Çözdük. Yakın Zamanda Bu Bölgede Oluşturulmuş 400 Dekarlık Ticari Alanı Şehrimize Sunmuş Olacağız.

Avanos Osb 
Avanos Osb’nin Kuruluşunda Son Aşamaya Geldik. Elsanatları Ağırlıklı İhtisas Üretim Alanı Oluşturmayı Hedefliyoruz.  Bu Sayede Turizm Ve Sanayi Destekli Bu Avanos Osb 650 Bin Metrekarelik Alanda Binden (1.000) Den Fazla Bölge Halkına İstihdam Yaratılacak.  Kümeleşme Ve Oluşturulan İhtisas Üretim Merkeziyle Hem Ülkemizde Hem De Dünya Genelinde Benzer Rakipleriyle Daha Kolay Rekabet Edebilir Hale Gelinecek. 

Kozaklı Jeotermal Sera Osb…
1 Milyon 350 Bin Metrekarelik Alanda Türkiye’nin  İkinci En Büyük Jeotermal  Sera  Osb’sini Kuruyoruz. 1.5 Milyar Liralık Bir Yatırım. Bu Amiral Projemizin De Geçen Haftaitibariyle  Bakanlık Tarafından  Onaylandı Ve Osb’miz Resmiyet Kazandı. Eylül Ayı İçinde Sayın Bakanımız Da Gelerek  Projenin Tanıtımını Ve Anlatımını Bizzat Yapacak. Yaklaşık Bin 500 Kişiye İstihdam  Yaratılırken Yıllık 750  Milyon Liralık Bir Getirisi Olacak. Ve Yine Burada Yıllık 40 Bin Ton Meyve-Sebze Üretilerek Yurt İçi Ve Yurt Dışı Pazarlarda Satılacak. 

İşte Benim Ve Ekip Arkadaşlarımızın Çok Uzun Süredir Hayallerimizi Süsleyen Ama Bugün Artık Gerçeğe Dönüştürüp,  Uygulamaya Geçtiğimiz, Amiral Projelerimizi Ve Daha Bir Çok Projemizi Tamamlamak İçin Bir Dönem Daha Aday Oldum. Bu Projeler Bizim Şehrimizle Helalleşmemiz Adına Çok Önemli Adımlardır.  Ve Bizi Gururlandırmaktadır. 

100.Yılımızda dev projeler ...

Lakin Enaz Bunlar Kadar Gururlanıp Torunlarımıza Ve Geleceğimize Coşkuyla Anlatacağımız Asıl Konu İse,  Tüm Bunları , Hem Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılında Hem de  Ticaret Odamızın Kuruluşunun 100. Yılına  Denk Gelecek Tarihi Dönemde Yapacak Olmamız.  İşte Bu Büyük Projelerimizi;  Enaz Projelerimiz Kadar Anlamlı Ve Büyük Bir Tarihte Yani, Hem Cumhuriyetimizin Hem de Odamızın 100.Yıl Kuruluş Yıldönemlerini De Kapsayan Bu Tarihi Süreçte Şehrimizle Bir Dönem Adına Helalleşmek Ve 100 Yılın Hizmetlerine İmzamızı Atmak İçin Adayız. Şimdiden Tüm Üyelerimizin Destekleri İçin Şükranlarımı Sunuyor , Herkesi 1 Ekim’deki 
Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odamız Seçimlerine  Katılmaya Davet Ediyorum. Allaha Emanet Olun " dedi.