Gazetemiz sosyal medya hesabında yayınlanan "Nevşehir'de kimi milletvekili görmek istersiniz?" anketinde ismi ön plana çıkan Ramazan Tavsamaz gazetemize açıklamalarda bulundu.

Siyasete hiçbir şekilde ilgi duymadığını ve hiçbir zaman milletvekili adayı olmayı aklının ucundan bile geçirmediğini ifade eden Ramazan Tavsamaz, siyasetle ilgilenmemesine rağmen ankette isminin geçmesinin kendisi açısından da sürpriz olduğunu vurgulayarak, şahsına gösterilen teveccühlerden dolayı da teşekkür etti.

Bilindiği üzere Nevşehir de SMA hastası Yusuf Eren'in gönüllüsü olan Ramazan Tavsamaz, "Benim tek derdim Yusuf Eren evladımızın bir an önce ilacına kavuşmasıdır. Benim tek partim Yusuf Eren. Tüm Nevşehir halkımız ve ilimizin önde gelen siyasetçilerinin bunu böyle bilmesini isterim. Bu vesile ile ilimize hizmet noktasında çalışacak tüm siyasi partilerimizi ve kıymetli mensuplarını Yusuf Eren evladımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Bir bebeğin hayatına dokunan tüm şehrin hayatına dokunur." diyerek sözlerini tamamladı.