İHH yetim projesi kapsamında Tarık Kesekci’nin sponsorluğunu yürüttüğü çeşitli ülkelerden 3 yetimine yine Kesekçi'nin ailesi ve Baykar sponsor olarak emanetine sahip çıktı.

Geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Nevşehirli uçak mühendisi Tarık Kesekci'nin desteklediği 3 yetimi bulunuyordu. Merhum Tarık'ın yetimlerine Annesi Beyhan Kesekçi, abisi Ömer Kesekçi ve Milli S/İHA'ları geliştiren teknoloji şirketi BAYKAR sahip çıktılar.

Tarık Kesekçi'nin yetimleri yetim kalmadı!

FİB Haber.com'da "Nevşehirli uçak mühendisi Tarık Kesekci'nin yetimleri..." başlığı ile duyurduğumuz haberimiz sonrası çok sayıda duyarlı vatandaşlarımız o yetimlere sahip çıkmak istedi ama Tarık Kesekçi'nın ailesi "O'nun emanetlerine sahip çıkmak bize yakışır" diyerek yetimlere sahip çıktılar.

Öte yandan Genç İHH tarafından sponsor oldukları yetimlerin mektup ve beratları aileye teslim edildi.

Nevşehir İHH'da Tarık Kesekçi adına Afrika'da su kuyusu açtırmak için çalışmalara başladı.

BAYKAR MÜHENDİSLERİ TARIK'IN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAK!

Baykar mühendisleri geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Tarık Kesekçi ve üç kardeşimizin mirasına sahip çıkarak Genç İHH'nın Teknoloji temalı projelerine de destek olacak.

Türkiye Savunma Sanayinin en önemli envanterlerinden yerli ve milli Akıncı'nın yapımında görevli performans ve analiz mühendislerinin takım liderliğinini yapan  Nevşehirli uçak mühendisi Tarık Kesekçi'nin, ikisi Lübnan’dan biri de Arakan’dan olmak üzere İHH’da toplamda desteklediği 3 yetimi bulunuyordu. 

-Lübnanlı Aye, 6 yaşında,

-Arakanlı Ferdus, 8 yaşında,

-Lübnanlı Musa, 9 yaşında...