Başkan Savran Haberleri

Başkan Savran haberleri ve güncel Başkan Savran gelişmeleri, Başkan Savran ile ilgili tüm video, Başkan Savran fotoğrafları ve Başkan Savran haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, tüm öğrenci ve öğretmenlere 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde başarı diledi.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, "Medeniyet, Tarih ve Kültür Kampları" çerçevesinde Nevşehir’e gelen Kırşehir TÜGVA üyesi gençlerle buluştu.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Kariyer Günleri” programlarında öğrencilerle buluşarak hem tecrübelerini hem de sorularını cevaplandırdı.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yılbaşı gecesi görev yapan kamu görevlilerini ziyaret etti.

Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi GES, Kayaşehir VR Binası, Millet Bahçesi ile yeni yapılan ve yapımı süren...

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kapadokya 2. Tarım Gıda Fuarı’nı ziyaret ederek sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından “Sabah Namazı Buluşması” programı düzenlendi. Gençler ve aileleri sabah namazında Selahattin Eyyubi camiinde buluştu.

Yaşam

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, SMA hastası Nuh Alperen bebek için açılan kermesi ziyaret etti.

Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sürdürdüğü ziyaretler kapsamında vatandaşlarla ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor.

Güncel

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, MasterChef All Star'da Nevşehir'i temsil eden Nevşehirli Şef Hasan Biltekin'e başarı dileğinde bulundu.

Yerel

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde halka açık olarak ağız ve diş sağlığı alanlarında hizmet verecek...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu