Emre Çalışkan Haberleri

Emre Çalışkan haberleri ve güncel Emre Çalışkan gelişmeleri, Emre Çalışkan ile ilgili tüm video, Emre Çalışkan fotoğrafları ve Emre Çalışkan haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Gülşehir'de Kızılırmak ıslahında sevindiren gelişmeyi duyurdu.

Siyaset

Gülşehir’de seçim ofisinin açılışına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, “Çok konuşan değil çok çalışan seçimi kazanır” dedi.

Siyaset

TBMM'nin ilk ve tek fizyoterapist Milletvekili olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, fizyoterapistlerin sorunlarını meclise taşıdı

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Azerbaycan ofisini ziyaret etti.

Yerel

Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Nevşehir heyeti, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret etti. Ziyarette, Nevşehir'de devam eden yatırımlar ele alındı.

Eğitim

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ziyaret etti.

Yerel

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve beraberindeki heyet Kapadokyagaz'da doğalgaz yatırımlarını istişare etti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu