Nevşehir Belediyesi Haberleri

Nevşehir Belediyesi haberleri ve güncel Nevşehir Belediyesi gelişmeleri, Nevşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Nevşehir Belediyesi fotoğrafları ve Nevşehir Belediyesi haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar için bu yıl ilk kez düzenlenen ramazan eğlence programları büyük ilgi görüyor.

Özel Haber

Nevşehir Belediyesi tarafından, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Kadınlar Matinesi’ bu akşam Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda yapılacak.

Yerel

Nevşehir Belediyesi tarafından, ‘Kadınlar Matinesi’ için Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Cevher Dudayev Mahallesi ve 2000 Evler Mahallesi’nden ücretsiz servis araçları...

Eğitim

Nevşehir Belediyesi ve Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şubesi iş birliği ile eğitimci ve yazar Saliha Erdim "Aile” konulu konferans gerçekleştirdi.

Eğitim

Nevşehir Belediyesi ve Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şubesi Dünya Kadınlar Günü'nde Eğitimci-Yazar Saliha Erdim'in konuşmacı olarak yer alacağı konferans düzenliyor.

Nevşehir'de Bugün

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, 2000 Evler Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde işyeri açılışlarına katıldı.

Yerel

Nevşehir Belediyesi tarafından sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik olarak “Sınav Kaygısı ve Sınav Anı Psikolojisi” semineri düzenlenecek.

Nevşehir

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 verilerine göre, Nevşehir Belediyesi sınırlarında bulunan 22 mahallenin nüfusu açıklandı.

Siyaset

Nevşehir halkının hayatına dokunan projeleriyle dikkat çeken AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, ‘Çevre Yolu ve Alternatif Yollar’...

Yerel

Nevşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personeller, iş güvenliği konusunda bilgilendirilerek sağlık taramasından geçirildi.

Yerel

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Eğitim Merkezi’nde yeni dönem etkinlikleri başladı.

Yerel

Nevşehir Belediyesi’nin, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye hazırlanan gençler için gerçekleştirdiği ücretsiz soru bankası dağıtımı devam ediyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu