Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi haberleri ve güncel Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi gelişmeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ilgili tüm video, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi fotoğrafları ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. sınıf öğrencileri, düzenlenen törenle üniformalarını giydi.

Özel Haber

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 23 Nisan'da kendilerini ziyarete gelen ilköğretim öğrencilerini Rektörlük makamında kabul etti.

Genel

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve paydaşları iş birliğiyle ‘Nevşehirli Âlimler Sempozyumu’ düzenlenecektir.

Eğitim

ABD'de bulaşıcı hastalıklar uzmanı olan Dr. Uzma Syed Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Eğitim

NEVÜ, Nevşehir Valiliği ve Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği tarafından Yükseköğretimde Bilgi Sorunu Eleştiri ve Teklifler Çalıştayı II düzenlenecek.

Eğitim

‘Spor farkındalığı’ oluşturmak amacıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de ‘Üniversite Gençliği Sağlıklı Yaşam Parkuru’ kuruldu.

Eğitim

NEVÜ tarafından “Bilim ve Sanat Etkinlikleri” kapsamında lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Yapay Zeka ile Mühendislik Uygulamaları” etkinliği düzenlendi.

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi’ne doçent ataması yapıldı.

Spor

NEVÜ, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen ‘Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları’na ev sahipliği yapıyor.

Eğitim

NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Turizm Fakültesi’ne profesör ve doçent...

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, ‘TÜBİTAK BİDEB 2209-A’ kapsamında desteklenmeye hak kazanan 45 proje ile büyük bir başarıya imza...

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde 3 yıldır misafir öğretim elemanı olarak görev yapan Noriji Fujimoto, Rektör Aktekin’e veda ziyaretinde bulundu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu