Kapadokya üniversitesi Haberleri

kapadokya üniversitesi haberleri ve güncel kapadokya üniversitesi gelişmeleri, kapadokya üniversitesi ile ilgili tüm video, kapadokya üniversitesi fotoğrafları ve kapadokya üniversitesi haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Kapadokya Üniversitesi'nde Yapımcı ve Yönetmen Semih Kaplanoğlu Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmalarının Konuğu Oldu.

Eğitim

Cisco Networking Academy tarafından düzenlenen ‘Cisco Networking Academy Türkiye Çalıştayı’nda KÜN’e “Lider Üniversite” Ödülü takdim edildi.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi ve Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğinde "Antik Kapadokya Ekmeğini Keşfediyoruz" programı düzenlendi.

Eğitim

KÜN, ‘İklim Krizi ve Sürdürülebilir Turizm Paneli’ne Katıldı. Panelde turizm sektörünün geleceği ve izlenilmesi gereken yol haritası konuşuldu.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisi Hakan Çavuş, Gençler Vücut Geliştirme 75 kg Kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Eğitim

TASFED tarafından bu yıl 20’ncisi organize edilen ve WACS iş birliğiyle gerçekleşen, ‘Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde KÜN rüzgârı esti.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) 2023 Yılında da Dünyanın İlk 500 Sürdürülebilir Üniversitesi Arasında Yer Aldı.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi çocuk sağlığına yönelik düzenlediği eğitimlerle dikkat çekiyor.

Eğitim

Sürdürülebilirliği içselleştirerek bir bütün halinde hareket eden KÜN sürdürülebilirlik bağlamında TravelEXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Diş Hekimliği Fakültesi, Çocukları Ağız ve Diş Sağlığının Korunması Hakkında Bilgilendirdi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu