Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

Nevşehir Belediyesi’nin yüzlerce personel ve onlarca iş makinesinden oluşan ekipleri bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Bekdik Mahallesi’ndeydi.

Yerel

Nevşehir Belediyesi ekipleri Bekdik Mahallesi TOKİ 5. Etap bölgesinde yoğun bir mesai gerçekleştirerek mahallenin birçok sorununu çözüme kavuşturdu.

Yerel

Nevşehir merkez Bekdik mahallesinin muhtarı Ali Ceranoğlu, TOKİ 5.Etap'ta yapılan çalışmalar için Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya teşekkür etti.

Güncel

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi rekoru kırıldı.

Genel

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kozaklı Belediye Başkan adayı olan Rıza Aydın'ın aracına silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Asayiş

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarması ekipleri tarafından okul servis araçlarına yönelik olarak denetim yapıldı.

Özel Haber

Sinema dünyasının devleri "Godzilla ve Kong", bu kez Nevşehir'in eşsiz güzelliğindeki Kapadokya bölgesinde karşı karşıya geldi.

Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ramazan bayramının son gününde de Kıratlıoğlu Mahallesi’nde hemşerileriyle bayramlaştı.

Genel

Nevşehir Valiliği, sosyal medyada yayılan ve tepki çeken polis şiddeti iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu...

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediyesi tarafından, on bir ayın sultanı ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla 11 pare top atışı gerçekleştirdi.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, eşi Prof. Dr. Fatma Fidan Hanımefendi ile birlikte, şehit ve gazileri unutmayarak, bayram ziyaretinde bulundu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu