Nevşehir devlet hastanesi Haberleri

nevşehir devlet hastanesi haberleri ve güncel nevşehir devlet hastanesi gelişmeleri, nevşehir devlet hastanesi ile ilgili tüm video, nevşehir devlet hastanesi fotoğrafları ve nevşehir devlet hastanesi haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısı ile Nevşehir Devlet Hastanesinde etkinlik düzenlendi.

Genel

Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Yusuf Yılmaztürk'e Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İbn-i Sina Vefa ve Fedakarlık ödülü takdim edildi.

Sağlık

Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servis Hemşireliği sertifikalı eğitim programı tamamlandı. Acil Servis hemşireleri sertifikalarını aldı

Sağlık

Nevşehir Devlet Hastanesi ile Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanelerinde farklı branşlarda 13 yeni doktor atanacak.

Sağlık

Onkoloji uzmanı Dr. Dilek Çağlayan'ın göreve başlamasıyla birlikte Nevşehir Devlet Hastanesi’nde onkoloji ve kemoterapi hizmetlerine başlanıldı.

Sağlık

Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı ile ilgili Nevşehir'e yapılacak sağlık personeli ve işçi alımı kadroları belli oldu.

Sağlık

Nevşehir Devlet Hastanesi ev sahipliğinde 2024 yılı "Acil bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı" başladı.

Sağlık

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yoğunluk yaşanan bazı polikliniklerde mesai sonrası da hizmet verilmeye başlandı.

Sağlık

Nevşehir'de havaların soğumasıyla birlikte grip vakalarında gözle görülür büyük bir artış gözlendi...

Politika

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesini...

Sağlık

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Yılbaşı akşamında Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Devlet Hastanesi Endoskopi ünitesinde “Kapadokya Gastroenteroloji Günlüğü” vaka toplantısı düzenlendi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu