Cadence multisurface boya çeşitli teknikler için kalın, tüp benzeri viskozitedir. Zanaat işleri için özel olarak hazırlanmış, ahşap, MDF, seramik, polyester, plastik, deri, cam, kağıt, kumaş, tuval gibi her türlü yüzeyde kullanabilirsiniz. Hobi Dünya ürünlerine dâhil olan Cadence, su bazlı olduğundan sağlığa zararlı toksit madde içermez. Bu nedenle çocuklar için de en popüler aktivite malzemesidir.

Cadence Multisurface Boya ile Deneyebileceğiniz 4 Farklı Teknik

1. Katı kenar boyama: Darbeler oluşturmak ve renk etrafında düz bir boncuk (kalın kenar) oluşturmak için boya yüklü düz bir akrilik boya fırçası kullanarak sert bir kenar stili deneyin.Renklerin harmanlanmasını önlemek için bitişik alanlara ıslak boya uygulamadan önce bir bölgenin kurumasını bekleyin.

2. Yumuşak kenar efekti: ile yumuşak kenar efektleri oluşturun.Islak boyayla nemlendirilmiş bir fırçayı hafifçe sürün veya bir rengi diğerine karıştırmak için bitişik renkleri nemli kâğıt üzerinde boyayın. Bir renkte uzun bir vuruş yapmayı deneyin, ardından yumuşak bir şekilde karıştırılmış vurgulama veya gölge efekti oluşturmak için kontur kenarı boyunca daha açık veya daha koyu bir renk boyayın.

3. Ayna görüntü tekniği: Baskı lekesi, olağandışı simetrik yaratıklar, böcekler, bitkiler, maskeler ve şapkalar gibi çeşitli yaratımlar için kullanılabilir. Bir parça kâğıdı ikiye katlayın, ardından açın ve katlamanın bir tarafını boyayın. Boya hala ıslakken sayfayı katlayın ve ayna görüntü efektini açın ve izleyin. 

4. Akrilik ve mum boya: Benzersiz dokulu bir yüzey içinhobidunya.com adresinden temin edebileceğiniz Cadence multisurface boya ve mum boyayı birlikte kullanmayı deneyin. Öncelikle renklendirin ve boya kalemleri ile şekil verin. Sonra mum boya ile örtün. Mumlu boya kalemi, boyalı yüzeyi parlatır. Akrilik boyayı su ile incelterek farklı denemeler yapın.

Cadence Multisurface Boyalar Hobidunya.com'da!

Ahşap boyama, kumaş boyama, takı boyama gibi hobi ve zanaat çalışmaları için Cadence multisurface boya harika işler çıkartabilir.https://www.hobidunya.com/cadenceonline alışveriş adresinden Cadence markasına ait boya ve boyama malzemelerini bulabilir, en uygun hobi malzemesi fiyatları ile satın alabilirsiniz. Ayrıca, boyama aktiviteleriniz için boyama malzemeleri, boyanabilir ürünler, stencil malzemeleri, vernik, hazır desen ve motifler, kumaş çeşitleri, süslenebilir malzemeler ve daha fazlasını bulabilirsiniz. İlham veren hobi ve aktivite ürünleri ile yaratıcılığınızı keşfedebilir, kendi dünyanızı ve çevrenizi zenginleştirebilirsiniz.