Kaliteli kumaş ve ipek her zaman eşarbın büyüsünü ortaya çıkarır ve kıyafetleri daha da şık gösterir. Armine eşarp modern ve klasik tasarımları ile her zevke uygun modelleri bu sezonun yeni modasına sundu. Spor, abiye, günlük veya iş kıyafetleriniz için seçeceğiniz eşarplarla kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Gideceğiniz yere uygun bir eşarp modeli seçerek, kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.
Özel Tasarımlı Armine Eşarpların Özellikleri

Eşarplar, sura ve tvil olmak üzere iki çeşittedir. İkisinde de saf ipek kullanılsa da bazı noktalarda birbirinden ayrılır. Tvil, çabuk şekil alır ve iş hayatında sıklıkla kullanılır. Armine eşarp modellerinde tüm istediğiniz tarzda eşarplar sizlerin renk zevkinize uygun tasarlanarak sunulur. Sura ipek ise satensidir ve daha çok abiyelerde tercih edilir.

Armine Eşarp Modellerinde Yüksek Baskı Teknolojisi
Eşarpların en belirgin özelliği baskılarının kaliteli olması. Renkleri solmaz ve kolay şekilde temizlenir. Eşarbın baskısının uzun yıllar dayanıklı olmasını istiyorsanız elinizde yıkamanız yeterli. Baskısı, yumuşaklığı ve kolay şekil alması  eşarbın kalitesini de gösterir.
Armine Eşarp Modelleri

Eşarplar çok çeşitlidir. Şifon, şal ya da saten tarzında farklı kumaşlardan yapılır. Giyeceğiniz kıyafete uygun bir eşarp ile güzel bir stil yaratabilir ve kendinizi çok şık hissedebilirsiniz. Tesettür giyimde son dönemlerde pratik eşarp modelleri büyük ilgi gördü. Bu tarz eşarplar hemen şekil alıyor ve kolay şekilde saça takılıyor. Renkli, sade ya da çiçek baskılı modelleri ile kıyafetleriniz canlanacak.
Modern Kesimli Eşarp Modelleri VE Zengin Desenler

Şal tarzında olan eşarp modelleri ile günün her saati tarz sahibi olma imkanı. İş yemeklerinizde, günlük kıyafetlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sezonun moda renkleri özellikle yeni tasarımlarda. Otantik desenleri sevenlere özel modeller ise farklı renk seçeneklerinde. Şifon eşarplar özellikle abiye kıyafetlerde tercih ediliyor ve kıyafete bütünlük getiriyor.
Eşarp AVM ile tüm eşarp modellerini tek bir adreste bulma kolaylığı. Zengin desen ve renk çeşitlerinden oluşan eşarp modelleri bu sezon çok moda.