Kendi İşinize Sahip Olmak ister misiniz?
 
Yıllar boyunca başkaları için çalışmak size sıkıcı gelmeye başladıysa siz de kendi işinizi kurabilirsiniz. Peki, kendi işinizi nasıl kuracaksanız ve kendi işinizi kurmak için neler yapmanız gerekiyor? Aslında kendi işinizi kurmak oldukça kolay bir şeydir. Bunun için sadece biraz eğitim almak ve size ne yapacağınızı gösterecek profesyonellerden yardım almak yeterli olacaktır. İşte bu noktada İşkur Türkiye olarak biz devreye giriyoruz. Sizler için hazırlamış olduğumuz eğitim programları sayesinde kendi işinizi kurabilmek için gerekli tüm eğitimleri eksiksiz bir şekilde alıyor ve işinizi sorunsuz bir şekilde kurabiliyorsunuz. Üstelik işinizi kurduktan sonrada yine profesyonel ekiplerimizden yardım almaya devam edebiliyorsunuz.
 
Kendi işinize sahip olmak için bizimle çalışmak isterseniz ve Adana’da yaşıyorsanız siz de İşkur Adana şubemize başvuruda bulunabilirsiniz. Yapacağınız başvurular değerlendirildikten sonra sizlere en kısa sürede geri dönüş yapılarak eğitim programınız belirlenecektir. Eğitim programı belirlendikten sonra siz de işinizi kurabilmek için gerekli eğitimleri almaya başlayacaksınız. Eğitimleriniz tamamlandıktan sonra artık kendi işinizi kurabilmek için gerekli tüm bilgilere sahip olabileceksiniz. Üstelik bu eğitimlere katıldığınızda profesyonel ekiplerimiz de işinizi kurabilmek için sizlere gerekli desteği sağlayacaklardır. Alacağınız bu destek sayesinde de işiniz için en iyisini yapabileceksiniz.
 
İşkur Türkiye olarak aynı zamanda sizlere Mersin’de de hizmet sunuyoruz. İşkur Mersin şubemiz üzerinden yapacağınız başvurular sayesinde siz de bu eğitimlere katılabilirsiniz. Dilerseniz eğitim başvurularınızı internet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden yapacağınız başvurularda ise sizden istenilen bilgileri bizlere iletmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede siz de eğitimlere katılabileceksiniz. Peki, bu eğitimlerin size ne gibi faydası olacaktır. Eğitimlerin en önemli avantajı sunmuş olduğu deneyim ve tecrübedir. Özellikle ilk kez bir iş yeri açacaksanız alacağınız bu eğitimler sayesinde işyeri açma sorunu ortadan kalkacaktır. Üstelik iş kurarken profesyonel ekiplerimiz de sizlere yardımcı olacaktır. Alacağınız eğitimler sayesinde de sorunsuz bir şekilde işyerinizi kurabileceksiniz. İş yeri kurmaya karar verdiğinizde birçok kişinin yaptığı gibi siz de hemen bizimle iletişime geçmelisiniz. Bizimle iletişime geçtiğinizde eğitimlerimize katılabileceksiniz.