Koltuk Takımlarında En Popüler Marka Çiftçioğlu Mobilya
Ev dekorasyonunda en etkin olan koltuk takımları hem rahat hem de kaliteli olmasının yanı sıra odanızın genel havasına da uygun olması gerekir. Bu ahengin bir arada olması ile muhteşem bir birlikteliğe imza atılmış olur. Koltuk takımları farklı ebatlarda ve farklı model seçenekleri ile yer alıyor. Bu seçimleri yaparken kendi ev stilinize en uygun olan mobilyayı seçerek ruhunuza ve zevkinize uygun bir alanı yaratmış olursunuz.
Muhteşem bir koltuk takımında aranan özellikler her zevke göre farklıdır. Fakat tek bir ayrıntı var ki o her zevk için geçerli oluyor. Bu ayrıntı ise kalitesidir. Kaliteli bir takımı yıllarca kullanmanız mümkün olup beğenerek aldığınız ve belli bir bedel ödemek durumunda bulunduğunuz koltuğun kısa sürede ergonomik yapısında ya da kumaşında oluşan hasar oldukça can sıkıcı olacaktır. Çifçioğlu mobilya ürünlerini kaliteden ödün vermeden üretirken aynı zamanda 1. Sınıf sünger kullanarak ergonomik yapılarında oluşabilecek hasarında önüne geçer. Kumaş özellikleri açısından da en kaliteli ürün seçimini yapan adres de ayrıca deri ve kumaş seçimini bir arada kullanarak da oldukça şık tasarımlara imza atıyor.
Kişiye Özel Tasarımlar
Odanızın genişliğine uygun olarak belli ölçülerde ürün arayışınız oldukça sıkıntılı bir süreçtir. Hem odanızın ebatlarına uygun olup hem de beğeninize hitap edecek olan oturma gruplarını bulmak zahmetli bir süreci yaşamanızı sağlar. Özellikle bazı odalar daköşe takımlarıoldukça ideal seçim olurken odanızın boyutlarına uymaması sebebi ile birçok beğendiğiz modelden vazgeçmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Çifçioğlu mobilya da istenen ölçülerde otuma grupları yapılıyor. Köşe takımları uygulamaları içinde beğendiğiniz her hangi bir modelli ya da L koltuk seçimleri içinde beğendiğiniz modelli odanıza uygun ölçüde yaparak size sunuyor. L koltuk modelleri özellikle küçük odalarda son derece kullanım rahatlığı sağlıyor. Bu modellerde de geniş bir ürün listesine sahip olan adreste beğendiğiniz modelli istediğiniz ebat aralığında yaptırmanız mümkün.
Kişiye özel tasarım olarak adlandırdığımız bu ebat değişim ürünlerinde ise çok fazla bir fark olmayan ebat değişimlerinde Çiftçioğlu mobilya ekstra bir ücrette istemiyor. Dilediğiniz model seçimini yaparak istediğiniz ölçüde bu takımı ya da takımları yaptırmanız mümkün.
Oturma Gruplarında Renk Seçimi
Koltuk takımlarının kalitesi ve ebat seçimlerinin akabinde evinize en çok uyacak ve zevkinizi yansıtacak olan renk seçimine sıra gelir. Renk seçimi yaparken odayı bir bütün olarak düşünüp mobilyadan, halıya ve perdeye kadar her detayı düşünmeniz gerekir. Bu konuda seçim yaparken koltuk renginiz en öncelikli olan detaya sahiptir. Odanızın içinde en büyük yeri kaplayarak ilk dikkati çeken her daim koltuklardır.
Çifçioğlu mobilya adresinden yapacağınız oturma grubu seçimlerinizde renk konusunda her hangi bir tereddüt yaşamanıza gerek kalmaz. Adreste yer alan geniş renk skalası içinde sizin zevkinize ve evinizin genel havasına uyum sağlayacak renk seçimini bulmanız oldukça kolay olacaktır.
Beğenmiş olduğunuz koltuk modelline uygun olan renk seçimini modellin altında bulunan renk skalası ile yapmanız mümkündür. Ayrıca bu rengin koltuk üzerinde nasıl göründüğünü de hayal etmenize gerek kalmaz. Çifçioğlu farklı renk seçenekleri ile hazırlanmış olan ürünleri de beğeninize sunuyor.
Kaliteden ödün vermeyen anlayışı ve konforlu seçimleri ile sizlere geniş bir ürün yelpazesi sunan Çiftçioğlu mobilya da farklı model seçimlerini de görebilirsiniz.  Odanıza ve zevkinize en uygun olan modelli, arzu ettiğiniz renk ve kumaş seçimi ile istediğiniz ebatlarda yaptırabilmeninde rahatlığını yaşayacağınız adreste bulunan ürünleri görmek için web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Web: http://www.ciftcioglumobilya.net/
Mail adresimiz: [email protected]
 
Mesai Saatlerimiz
* Hafta içi ve Cumartesi: 09.00 - 20.00
* Pazar günü: 12.00 - 19.00
 
Merkez Şubemiz
Caferağa mah. Moda Cad. No:15 KADIKÖY/ İSTANBUL
Telefon: 0216 414 94 28
GSM: 0532 223 77 31
Fax: 0216 700 28 08
 
Şube 1
Caferağa mah. Moda Cad. No:17 KADIKÖY/ İSTANBUL
Telefon: 0216 347 75 75
GSM: 0507 925 67 25
Fax: 0216 700 28 08
 
Şube 2
Caferağa mah. Moda Cad. No:47 KADIKÖY/ İSTANBUL
Telefon: 0216 414 0 777
GSM: 0533 699 80 65
Fax: 0216 414 07 78