KARDELEN KOLEJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÜCEL MENEKŞE NEVŞEHİR HALKININ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI.
Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özel Kardelen Koleji yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe: “Ramazan Bayramına hayırlısıyla ulaştık. Ne mutlu sağlık ve mutluluk içinde bu günlere ulaşabilenlere, günlerin anlamına uygun yaşayabilenlere.Öncelikle Ramazan Bayramını en samimi dileklerimle kutluyor, kötülüklerden uzak, sevincin, mutluluğun ve güzelliklerin paylaşıldığı günler olmasını diliyorum.

Aziz milletimizin geçmişinde, bugününde ve geleceğinde Ramazan huzur ve barış ayı yaşanır, yaşanılacaktır. Nevşehir’imizde de huzurlu bir ramazan ayı yaşadığımıza ve bayramı idrak ettiğimize inanıyorum.

Küskünlük ve kırgınlıkların ortadan kalkması; sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının gelişmesi; manevi duygularımızın zirveye ulaşması; Ramazanın ve Bayramının bir özelliğidir. Tüm yaşantımıza bu özelliklerin yansıyacağını umar, önümüzdeki günlerin bugünden daha güzel olmasını temenni ederim.

Huzur dolu günlerin habercisi olmasını dilediğim bu güzel günlerde Nevşehir halkının ve tüm yazılı ve görsel medyada görev yapan basın mensuplarının Ramazan Bayramını en içten duygular ile kutlarım''