FOTOCAR stüdyo Nevşehir'de bir ilke imza attı. İlk ve tek araç fotoğraf stüdyosu, Forum Kipa AVM arkası Toptantacılar sitesinde açıldı. Yasin Ay'ın sahibi olduğu FOTOCAR stüdyo, ilimizde ilk ve tek araç fotoğraf stüdyosu olarak hizmet vermeye başladı.

İlk ve tek olan araç fotoğraf çekim stüdyosu olan FOTOCAR stüdyo, 360 derece fotoğraf ve video çekimi ile yüksek çözünürlükteki son teknoloji kamera ve ekipmanlarıyla, araçlarınızın çekimlerini daha net, göz alıcı ve anlaşılabilir şekilde gerçekleştirmektedir.

FOTOCAR stüdyo'nun çekim gücü aracınızı daha cazip hale getiriyor...

FOTOCAR stüdyo ile çekilen aracınızın fotoğrafları profesyonel ışık ve stüdyo ortamında olacağı için aracınızı satmaya karar verdiğinizde ilanlar arasında büyük fark yaratacaktır. Aracınızın gerek her açıdan fotoğrafları gerekse detayları öne çıkmasından dolayı aracınız satmak daha kolay hale gelecektir.

Aracınıza birde FOTOCAR stüdyo farkıyla bakın...!

Araça fotoğraflama sektörünün dünyada yaygın olan bir sektör olduğunu, Türkiye’de ise yeni yeni yayıldığını dile getiren İşletme sahibi Yasin Ay, Nevşehir’de araç fotoğraf stüdyosu hizmetinin eksik olduğunu hissettikleri için böyle bir stüdyoyu açmaya karar verdiğini belirterek, “Açmadan önce galerici arkadaşlarla görüştük. Neticesinde böyle bir yatırım yaptık. Nevşehir, Aksaray, Kırşehir, Yozgat gibi bu bölgede olmayan bir yatırımı hemşehrilerimizle buluşturduk. Böyle bir hizmeti Nevşehirlilerle buluşturduğumuz için de mutluyuz. İnşallah iyi olur” dedi.

FOTOCAR stüdyo ile artık herkesin gözü üzerinizde olacak! Nazar boncuğu ise hediyemiz...

Unutmayın; İyi bir çekim hızlı bir satış demek... Araçlarınızı hızlı satmak için tek adres FOTOCAR stüdyo günümüzde sektördeki en iyi ekipmanları kullanıyor. Müşterilerimizin vizyonlarını ve tercihlerini daha iyi anlamak için çekimlerden önce kendileriyle özel olarak görüşüyoruz. Geriye sadece en iyi bildiğimiz işi yapmak kalıyor. 

Nevşehir'de İlk Ve Tek: 'Fotocar Stüdyo Açıldı!' 

Aracınız hızlı satılması için !
PODYUMDA GÖZLER ARACINIZ ÜZERİNDE.

NEVŞEHİRDE İLK VE TEK 
Randevu almayı unutmayınız

"İşletmemiz Randevu sistemi ile çalışmaktadır"

FOTOCAR Stüdyo Nevşehir

İletişime Geçin;

Adres: Forum Kipa arkası toptancılar sitesi No:87 NEVŞEHİR

Instagram: fotocar50

Email: [email protected]

GSM: 0 552 625 50 50